1. LIGA MUŽOV: Cez víkend štartuje play off druhej najvyššej súťaže mužov

Po reprezentačnej prestávke pokračuje druhá najvyššia súťaž mužov. 1. kolo vyraďovacej časti sľubuje zaujímavé súboje, podobne ako tomu bolo až do posledného kola základnej časti

Potvrdia favoriti papierové predpoklady alebo to zostane iba na papieri a cestu si prerazí tím zo spodnej polovice tabuľky, chystá sa bájny športový obrat outsidera proti favoritovi? 


Individuálne štatistiky základnej časti ovládol v kanadskom bodovaní s 59 bodmi vo výbornej forme hrajúci Lukáš Kráľ z Topoľčian, ktorý pridal prvenstvo aj v počte asistencií. Najviac gólov strelil Timotej Šandor (37)

Budú pokračovať v podobnom zbieraní bodov aj v play off? 


ŠTVRŤFINÁLE 


DTF team Detva  vs  FPS Banská Bystrica 

Podpoľania patrili k lídrom tabuľky, počas základnej časti síce siahali na prvú priečku, no dostali sa naň až v záverečnom kole. Banská Bystrica patrila k slabším tímom a pohybovala sa na chvoste postupových šancí. Napokon nikoho už pred seba nepustila a postúpila do play-off kde je všetko otvorené a zabojuje o semifinále.


ŠK Juventa Žilina  vs  Žatva 90 Dolný Kubín 

Juventa patrila medzi úzku špičku 1. Ligy, po tesných výhrach a zopár tesných prehrách skončila na úctyhodnom druhom mieste a určite si brúsi zuby na titul. V ceste jej však bude stáť Žatva ktorá sa pohybovala v prostriedku tabuľky a určite sa bude chcieť pobiť o semifinále. 


FBK RAptORs  vs  FBK Púchov 

RAptORs a dlhodobý líder základnej časti všetkých prekvapili keď nezvládli záverečné dvojkolo a klesli z prvého až na tretie miesto. Púchov sa pohyboval stredných častiach priebežného hodnotenia a určite ho netreba podceniť aj keď favorit je v tejto dvojici jasný. 


FbO Žochár Topoľčany  vs  VŠK PdF UK Hurikán Bratislava 

Azda najvyrovnanejšia dvojica na základe papierových predpokladov prinesie súboj štvrtého s piatym. V tomto momente je semifinálová miestenka na roztrhanie aj keď jemným favoritom môže byť Žochár. V základnej časti na seba tieto družstvá narazili 2x a obe vyhrali jeden zápas, takže sa určite je načo tešiť. 



 


Súvisiace články


Odoberajte newsletter