5 zápasov za 3 dni: Mužská repre sa predstaví na 6 Nations Floorball Challange v Nemecku

5 zápasov za 3 dni. Program slovenskej mužskej reprezentácie na 6 Nations Floorball Challange bude nabitý zápasmi s kvalitnými súpermi 

Mužskú repre čaká bohatá porcia prípravných zápasov pred Majstrovstvami sveta vo Švajčiarsku (5.11 - 13.11. 2022) 


V nemeckom meste Weisenfels sa uskutoční pokračovanie medzinárodného turnaja šiestich krajín. Pôjde o konfrontáciu štátov nachádzajúcich sa za tzv. veľkou štvorkou (Švédsko, Fínsko, Švajčiarsko a Česko), ktorým v rebríčku IFF patrí 5. až 10. miesto. 

Čaká nás asi najlepší turnaj celej sezóny. Možno zaujímavejší ako samotné Majstrovstvá sveta vo Švajčiarsku.

Radek Mrázek - hlavný tréner mužskej florbalovej reprezentácie

 

Tréner Radek Mrázek vie o čom hovorí, keďže jeho zverencov čakajú súperi, ktorí budú priamou konkurenciou o čo najlepšie umiestnenie na MS v Švajčiarsku.  

"Súperi majú kvalitu, zápasy budú zaujímavé a každý zápas bude vyrovnaný a náročný. Očakávam vyrovnané výsledky a pre nás bude turnaj dôležitý najmä z pohľadu pozorovania jednotlivých súperov smerom k MS. Chceme vidieť ako sú na tom a čo na nich môže fungovať na samotnom šampionáte. Budeme tak ako tréneri v úlohe pozorovateľov a na turnaj ideme v plnej sile." 

Takto vyzerá nominácia na posledný prípravný turnaj pred MS, pričom podľa slov trénera Mrázka na sebe chlapci v kluboch poctivo pracujú a výkonnostne aj fyzicky sú na tom veľmi dobre. Jedinou zmenou je nominácia na brankárskom poste, keď regenerujúceho Adama Kohúta nahradil v bráne talentovaný Šimon Melega. 

 


PROGRAM SLOVÁKOV NA 6NFC

 

PIATOK 30.09 

9:00 | SLOVENSKO vs LOTYŠSKO 

17:00 | SLOVENSKO vs NÓRSKO 

SOBOTA 1.10

9:00 | DÁNSKO vs SLOVENSKO 

15:00 | NEMECKO vs SLOVENSKO

NEDEĽA 2.10

9:00 | POĽSKO vs SLOVENSKO


#cestadoŠvajčiarska



Odoberajte newsletter