Ani juniori oddychovať nebudú

Zaujímavé zápolenia nás počas víkendu čakajú aj v extralige juniorov. Lídri súťaže a obhajcovia majstrovského titulu, hráči košického ATU cestujú do Záhorskej Bystrice, kde odohrá svoj domáci súboj Modra a v nedeľu sa Východniari predstavia v Badíne proti Banskej Bystrici. Druhý FBC Trenčín sa chystá na domáci duel proti posledným Piešťanom. Medzi zaujímavejšie sa môžu zaradiť ešte zápasy žilinských „kobyliek,“ ktoré si zahrajú proti Tsunami a Snipers.

 

Bratislavský Snipers po dvoch prehrách v predchádzajúcich kolách s košickými tímami klesol v tabuľke na šieste miesto. Zajtra sa v hlavnom meste chystajú zdolať Oravčanov z Mútneho a na druhý deň sa o body popasujú s Grasshoppers Žilina. „Cez víkend nás čaká ďalšie náročné kolo, nakoľko hráme s Mútnym, s ktorým máme síce pozitívnu bilanciu, no každý jeden zápas bol dramatický a vyrovnaný. Rovnako so Žilinou sme za posledné sezóny odohrali asi najviac stretnutí spomedzi súčasných účastníkov juniorskej extraligy a myslím si, že rovnako, ako my vieme, čo čakať od nich, tak takisto to vedia aj oni a bude to zaujímavý duel, na ktorý sa všetci tešíme,“ povedal tréner Snipers Bratislava Tomáš Chvála.

 

Oba košické tímy budú rozlietané, pretože sa ATU ale aj Florko predstavia v Bratislave, či v Modre a na druhý deň v Badíne proti Banskej Bystrici, ktorá je celkom slušne rozbehnutá. „V našej hale v Modre je športová hala zajtra obsadená hádzanou a tak sme si za domovský stánok dohodli novú halu v Záhorskej Bystrici. Napriek tomu, že sú favoriti, ktorí za nami pricestujú jasní a neverím, že by nás plánovali podceniť, my ideme do každého zápasu s cieľom uhrať dobrý výsledok a nabrať ďalšie skúsenosti. V zostave nám bude chýbať náš najlepší strelec Milan Juhanyak,“ povedal tréner FBC BlueBerries Modra Michal Benčúrik.

 

Posledné Piešťany to budú mať so ziskom prvých bodov v sezóne veľmi náročné, pretože ich čaká ťažký duel na ihrisku 1. FBC Florbal Trenčín.

 

 

Program zápasov extraligy juniorov:

 

9. kolo – sobota 16. 11. 2019:

 

13.45 hod – Tsunami Záhorská Bystrica – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina (ŠH Hargašová, Záhorská Bystrica)

14.00 hod – Snipers Bratislava – FBK Hornets Mútne (ŠH Dom športu, Junácka 6, Bratislava)

14.00 hod – FBK BCF Dukla Banská Bystrica – FK Florko Košice (ŠH Tajovského, Badín)

16.30 hod – FBC BlueBerries Modra – FaBK ATU Košice (ŠH Hargašová, Záhorská Bystrica)

17.00 hod – 1. FBC Florbal Trenčín – FBC Páv Piešťany (MŠH, Mládežnícka, Trenčín)

 

10. kolo – nedeľa 17. 11. 2019:

 

09.30 hod – FBC BlueBerries Modra – FK Florko Košice (ŠH Ľ. Štúra, Komenského, Modra)

10.45 hod – Tsunami Záhorská Bystrica – FBK Hornets Mútne (ŠH Hargašová, Záhorská Bystrica)

16.00 hod – FBK BCF Dukla Banská Bystrica – FaBK ATU Košice (ŠH Tajovského, Badín)

16.45 hod – Snipers Bratislava – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina (ŠH Mladosť, Trnavská cesta, Bratislava)



Odoberajte newsletter