Brankári počas leta opäť zamieria do Trenčína

Prvá brankárska florbalová škola na Slovensku vás pozýva na svoj už 6. ročník projektu GOALIE ACADEMY 2022. Na brankárskom kempe, športovom tábore, si nielen zatrénujete, zdokonalíte svoje brankárske schopnosti a umenie, ale taktiež spoznáte aj nových kamarátov, zažijete zábavné situácie, mnoho zážitkov a momentov, ktoré si zapamätáte, ako každý rok. Dostatok priestoru bude aj na oddych, regeneráciu, kolektívnym a individuálnym hrám.

V termíne od 14. do 19. augusta 2022 čaká na brankárov od 8 rokov v Mestskej športovej hale na Sihoti v Trenčíne skvelá zábava.

 

Zloženie GOALIE ACADEMY TEAM 2022:

 

JAKUB KLOBUČNÍK
- slovenská reprezentačná brankárska jednotka, účastník Majstrovstiev sveta mužov vo florbale 2018, 2021, účastník Majstrovstiev sveta juniorov vo florbale 2011 a 2013. Podieľal sa na najlepšom umiestnení mužskej reprezentácie Slovenska na majstrovstvách sveta 2021 vo Fínsku kde bol oporou družstva, ktoré obsadilo 7. miesto na svete. Majster Slovenskej republiky v extralige mužov 2011, 2012, 2013, 2021 a 2022. Spolu 43 štartov v najvyššej českej súťaži v drese FBC Ostrava, momentálne brankár pôsobí vo svojom materskom klube ŠK 1. FBC TRENČÍN. V roku 2021 bol v ankete SZFB vyhlásený za brankára sezóny. Jakub je hlavným trénerom a odborným garantom brankárskej školy. Prevzal záštitu nad kempom a v spoločnosti skvelých a skúsených brankárov bude odovzdávať svoje skúsenosti mladším brankárom na našom kempe.

 

JAN BINDER
- český florbalový reprezentant, brankár so skúsenosťami z českej extraligy, kde pôsobil v mužstvách FBC Ostrava a TJ JM Chodov. Po pôsobení v Chodove prestúpil do švajčiarskej najvyššej súťaže do celku Unihockey Mittelland. Zo Švajčiarska viedli cesty Jana Bindera do Švédska, kde chytal v Linkopingu a Kalmarsunde. Momentálne je Honza brankárom českej superligovej Ostravy. Tešíme sa na jeho účasť aj na 6. ročníku.

 

ADAM KOHÚT
- slovenský reprezentačný brankár, účastník Majstrovstiev sveta mužov (2021), s ktorou obsadil 7. miesto na svete. Nádejný22 ročný rodák z Košíc, v súčasnosti pôsobí už dve posledné sezóny v klube Panthers Otrokovice. Na Slovensku Adam hájil farby klubu FK Florko Košice. V sezóne 2018/2019 bol jednotkou slovenskej juniorskej reprezentácie na majstrovstvách sveta, s ktorou vybojoval v kanadskom Halifaxe 6. miesto. V ankete SZFB bol vyhlásený za najlepšieho brankára sezóny 2018/2019 na Slovensku.

 

DUŠAN ĎURMEK
- bývalý slovenský reprezentant, účastník Majstrovstiev sveta mužov 2014, extraligový brankár 1. FBC FLORBAL Trenčín. Majster slovenskej extraligy 2021 a 2022.

 

PETER POČAROVSKÝ
- extraligový brankár 1. FBC FLORBAL Trenčín. Majster slovenskej extraligy 2021 a 2022.


Čo vás čaká:

Pod dohľadom reprezentačného brankára Jakuba Klobučníka a jeho tímu získaš skúsenosti a nahliadneš k profesionálnejšiemu prístupu k chytaniu. Vo florbalovom kolektíve plnom brankárov zažiješ špecializovaný brankársky tréning, kde si skvalitníš svoje postrehy, napravíš svoje nedostatky a zlepšíš svoje umenie. Každý z pozvaných trénerov brankárskej školy, skúsených brankárov odovzdá svoje poznatky a skúsenosti zo svojej bohatej brankárskej a športovej kariéry účastníkom akadémie.

Program:

Budeme sa venovať posilneniu tela, taktiež sa zameriame na správny brankársky postoj a brankársku techniku. Tréningy budú prebiehať pomocou moderných techník a herných situácií, aby sme sa čo najviac priblížili zápasovým momentom. Tréningy budú zdokumentované kamerami. Následne si na video rozbore rozoberieme určité pasáže v priebehu kempu.. Sme radi, že na 6. ročníku Vám odovzdajú svoje bohaté brankárske a tréningové skúsenosti aj skúsení, úspešní brankári počas tréningových jednotiek.

Sprievodné aktivity:

brankárske súťaže, beseda, aktivity v meste Trenčín a okolí, bowling, návšteva Trenčianskeho hradu, návšteva Trenčianskych Teplíc aj s využitím bazénov, po dohode možná návšteva Lanového parku Tarzánia, opekačka, grilovačka, plaváreň, návšteva Laser arény a pod. Denne 3x tréning. V prípade väčšieho záujmu brankárov upravíme rozpis tréningov, kde môžeme využiť okrem centrálnej haly (40x20m) aj ďalšiu tréningovú halu (36x17,5m) v objekte mestskej športovej haly. Ubytovanie, strava, občerstvenie a pitný režim sú zabezpečené organizátorom. Pre účastníkov budú pripravené aj tričká s logom brankárskej florbalovej školy. Súčasťou brankárskej školy budú aj strelci z 1. FBC Florbal Trenčín, ktorí budú zapracovaní do procesu kempu podľa rozhodnutia trénerov.

Všetky podrobné informácie nájdete TU a prihláška sa nachádza TU.



Odoberajte newsletter