Bývalý hokejista sa spojil s fínskymi klubmi pri výrobe úspešných mikín

Florbaloví fanúšikovia po celom svete majú teraz jedinečnú možnosť kúpiť si štýlové mikiny svojich obľúbených fínskych klubov. Tie sa totiž spojili s tamojšou značkou oblečenia Billebeino, za ktorou stojí niekdajší popredný hokejista Ville Leino, a pripravili limitovanú edíciu mikín, ktoré okamžite zožali úspech.

 

Zisk z predaja mikín okrem toho poputuje samotným klubom, ktoré trpia výpadkom príjmov, spôsobeným celosvetovou pandémiou koronavírusu. „Táto spolupráca je jedinečná. Nikdy som sa s ničím takým nestretol. Ako bývalý hokejista viem, čo to znamená reprezentovať klub a nosiť jeho logo. Bolo mi teda cťou prispôsobiť logá tímov pre túto dobrú vec,“ uviedol podľa oficiálnej internetovej stránky Medzinárodnej florbalovej federácie (IFF) zakladateľ značky Billebeino Ville Leino, ktorý v minulosti hral v zámorskej NHL za Detroit, Philadelphiu a Buffalo.

 

„Billebeino je odvážna lifestylová značka, ktorá bola ideálna pre spoluprácu s F-Liigou. Zameriavame sa na podobnú cieľovú skupinu, ale najmä si navzájom zmysluplne rozširujeme fanúšikovskú základnňu. Člen predstavenstva F-Liigy Peter Vesterbacka nezažil takúto spoluprácu, ani keď jeho Angry Birds uzavreli partnerstvo s NBA či NFL. Do tejto edície sme zahrnuli mužské i ženské kluby. Táto kampaň ukazuje rôzne možnosti spolupráce s F-Liigou. Pevne verím, že sa mikiny rýchlo vypredajú a stanú sa pamätnými,“ dodal.

 

Zdá sa, že jeho slová padli na úrodnú pôdu, mikiny sa totiž od decembra, kedy ich uviedli na trh veľmi rýchlo predávajú a už zostalo dostupných iba zopár kusov. K dispozícii sú v e-shope spoločnosti Billebeino.



Odoberajte newsletter