Devils CUP bude mať šieste pokračovanie

Najväčší florbalový turnaj na Kysuciach otvára svoje brány už po šiesty krát. Nesie názov Devils CUP (24. – 25. jún 2017) a už odštartoval aj registráciu tímov na turnaj. Organizátori sľubujú v meste Čadca opäť kvalitné zápasy, služby, akcie pre hráčov a taktiež divákov.

 

Organizátormi turnaja sú Miroslav Michalina a Peter Jurga. Podujatia sa zúčastňujú tímy a hráči zo Slovenskej republiky, Českej republiky a Poľska. V tímoch sú nie len hráči z domácej extraligy, ale aj českých a iných zahraničných líg vrátane reprezentantov. „Na turnaji sa predstaví aj nový tím Devils Čadca, ktorý má ambíciu v ročníku 2017/2018 reprezentovať mesto v celonárodnej súťaži,“ povedal Miroslav Michalina.

 

Turnaj sa hrá podľa oficiálnych florbalových pravidiel na ihrisku s rozmerom 40 x 20 metrov, rozhodujú licencovaní rozhodcovia SZFB. Oceňované sú prvé tri miesta. Na každom turnajovom zápase je ocenený aj hráč zápasu. Snahou organizátorov je najmä navodenie dobrej rodinnej atmosféry, zabavenie sa a zabezpečenie kvalitných zápasov.

Viac informácií o turnaji nájdu záujemcovia na www.devilscup.eu alebo fb@devilscupcadca, prípadne infodevilscup@gmail.com.



Odoberajte newsletter