Dnes spoznáme ženského majstra Slovenska

Finálová séria extraligy žien dospela do piateho dejstva, ktoré sa odohrá dnes v Dubnici nad Váhom. Úradujúce majsterky s Pruského privítajú Spišskú Novú Ves. Stav série je nerozhodný 2:2 a dnes sa musí rozhodnúť, či majstrovský titul obháji Pruské, alebo svoj premiérový vybojujú Spišiačky.
 

 

Východniarky sa trešili v prvom domácom dueli z výhry 7:6 a nedeľný zápas so ziskom titulu mali vo svojich rukách. Dievčatá z Považia však zabojovali a po futbalovom výsledku a výhre 2:1 vrátili sériu domov. „Po tom, čo sme dokázali vyrovnať stav série na 2:2 na Spiši, sú „na koni“ naše dievčatá. Pred tretím súbojom v Spišskej Novej vsi sme ich presvedčili, že majú na to, aby otočili sériu. Teraz si veria a sú pripravené o zabojovať titul,“ povedal tréner ŠK 98 Pruské Vladimír Gábor.

 

Spišiačky nezvládli pred dobrou domácou návštevou mečbal, ktorý musia potvrdiť dnes v Dubnici nad Váhom. „Na posledný zápas sezóny nastúpime s rovnakým herným systémom, ktorý sme hrali doteraz. Musíme si však dávať pozor na prečíslenia z protiútokov Pruského a zlepšiť streleckú efektivitu. Verím, že sa dievčatá vzchopili a dajú do hry celé svoje srdce a vybojujú si titul majstra aj keď na ihrisku súpera,“ povedal tréner FbK Kométa Spišská Nová Ves Jozef Grega.

 

Program finále extraligy žien:

 

5 – Finále – štvrtok 13. 4. 2017:

19.00 hod – ŠK 98 Pruské – FbK Kométa Spišská Nová Ves (MŠH, Športovcov, Dubnica nad Váhom)



Odoberajte newsletter