Do Malaciek príde reprezentácia juniorov

Po úspešnom zraze junioriek sa v Malackách od nasledujúceho piatku do nedele, stretne na sústredení na rovnakom mieste aj slovenská reprezentácia juniorov. Naši chlapci sú v príprave na svetový šampionát, ktorý sa po preložení uskutoční v auguste (25. – 29.) u našich susedov v Brne.

 

Hlavný kouč reprezentácie juniorov do Malaciek nominoval 33 hráčov. „V piatok všetkých hráčov oboznámime, čo by sme chceli zrealizovať až po začiatok šampionátu, no nezáleží to len od nás ale od vývoja situácie. Potom zistíme ako na tom chlapci sú po fyzickej stránke. Rozdelíme ich do dvoch skupín a odohrajú simulovaný zápas. V sobotu nás čakajú dva tréningy a večer opäť zápas. V nedeľu opäť jeden tréning a zápas,“ povedal o programe juniorov tréner Marek Onderko a dodal: „Potrebujeme aby chlapci hrali, ostatné zatiaľ nemá zmysel riešiť. Som veľmi zvedavý ako sú chalani pripravení, pretože sa mi doniesli chýry, že niektorí individuálne trénujú pod dozorom svojich klubových trénerov. Zvyšní dostali tréningové plány od nás, čiže zistíme, kto sa tým riadil a kto sa na to vykašľal...“

Nominácia slovenskej reprezentácie juniorov (9.- 11. 4. 2021, Malacky):

Hráči:
Filip VAŠKO, Sebastián SOJKA, Matej VYŠŇAN, František ŠOLC, Šimon MELEGA, Daniel OLEKŠÁK, Hoang Long Dávid PHAM TRUNG, Marek PÁZSICZKÝ, Tomáš KVASNICA, Filip GALLOVIČ, Samuel BÁNFI, Maximilián MAYER, Filip FÜRSTEN, Gabriel KRALOVIČ, Jakub KEPŠTA, Jakub VITEK, Roman CHOVAN, Viktor FULIER, Vladimír LACENA, Martin LAUKO, Michal BUJNA, Peter STELLER, Michal ŠIFRA, Ján ŠUŠKA, Richard CVACHO, Erik GAVLAK, Igor Andreas JAKUBÍK, Jakub FEGYVERÉS, Lukáš BLASZCZYK, Marco MACHOVIČ, Samuel VIRGA, Matúš GAJDOŠ, Tomáš BEZEG.

Realizačný tím:
Marek ONDERKO, Jakub HORECKÝ, Martin KOPEJTKO, Stanislav TEREZ, Peter VRBA



Odoberajte newsletter