Extraliga juniorov pokračuje v nedeľu 19. kolom. Do konca základnej časti už len 4 kolá

Zápasy najvyššej súťaže juniorov budú pokračovať devätnástym kolom, ktoré sa odohrá počas nedele. V šestici zápasov sa dvanásť tímov pokúsi o zisk cenných bodov a lepšie postavenie v tabuľke 


Na pravé poludnie privítajú domáci Prešovčania lídrov tabuľky z košického Florka, ktoré bude bojovať o udržanie si prvého miesta. Prešovčania sa však nehodlajú vzdať svojej postupovej priečky a Košičanom len tak nič nedarujú.

10 minút pred trinástou hodinou začne duel medzi Záhorskou Bystricou a hosťujúcimi „Snajprami“. Oba tímy majú istú vstupenku do playoff, avšak ešte stále môžu zamiešať kartami v celkovom poradí a preto môžeme očakávať zaujímavé a vyrovnané stretnutie.

Derby bratislavských celkov začne o 15:45 v Záhorskej Bystrici. Duel prinesie súboj o desiatu priečku, na ktorej je umiestnené ŠK Lido Prírodovedec s jedným bodom k dobru oproti Hurikánu. Je to však práve Hurikán, ktorý v poslednom vzájomnom zápase bral 2 body za výhru 8:7 po samostatných nájazdoch.

O 16:00 sa začne druhá polovica kola tromi zápasmi.

FBK Púchov vycestuje do Trenčína, kde ich privítajú domáci z AS. Púchovčania budú aj naďalej bojovať o postupovú pozíciu, zatiaľ čo Trenčania šliapu na päty lídrovi tabuľky. Domáci však budú náročný orieškom, keďže neprehrali už 4 zápasy za sebou a bez boli ostali len po štyroch zápasoch v sezóne. Púchov sa však môže pochváliť výhrou z osemnásteho kola, počas ktorého po predĺžení porazili bratislavských „Snajprov“.

Trenčania z 1. FBC privítajú protihráčov zo Žiliny. Oba tímy majú na konte len jednu prehru v riadnom hracom čase a o tom, že pôjde  o napínavé stretnutie svedčí aj posledný vzájomný zápas z novembra minulého roka, v ktorom sa rozhodlo až po predĺžení a 2 body získala Žilina (9:8).

Posledný zápas devätnásteho kola sa odohrá na pôde Michaloviec a hosťujúcim tímom bude FaBK ATU Košice. Košičania sa budú snažiť získať všetky 3 body pre okresanie náskoku priečkovo lepšej Žiliny, no Michalovce dokázali v sedemnástom kole svoju usilovnosť a vyrovnanú hru so súperom z Trenčína. Môžeme teda očakávať napínavý florbal z oboch strán, ktorý však môže mať len jedného víťaza.



Všetky informácie, štatistiky a výsledky z Extraligy juniorov nájdete TU: https://www.szfb.sk/sk/stats/results/930/extraliga-juniorov
 



Odoberajte newsletter