Extraliga mužov pokračuje 17. kolom. Sobotný program so šlágrom medzi prvými dvoma celkami a s jednou horúcou novinkou!

Šláger kola v Trenčíne, všetkých 5 zápasov na Huste a jedna horúca novinka. Aj také bude sobotné 17. kolo Extraligy mužov! 

Program sobotného 17. kola najvyššej súťaže mužov sľubuje opäť zaujímavé súboje. A vy môžete byť pri tom 


Všetkých 5 zápasov sobotného 17. kola najvyššej súťaže mužov uvidíte na platforme Huste.tv - https://huste.joj.sk/

Zaujímavý súbj sľubuje najmä šláger kola medzi prvými dvoma celkami 1. FBC a žilinskými "kobylkami". Obhajca titulu zdolal v mimoriadnom nedeľnom TV zápase domáce Florko 8:6. Žilinčania si zase poradili s Tsunami na domácej pôde 9:5 a za 1. FBC zaostávajú stále o 6 bodov. Dokážu uspieť vo vzájomnom zápase a stiahnuť náskok lídra? 

Prečítajte si Tipérsku FORTUNA analýzu: https://www.ifortuna.sk/analyzy/1-fbc-trencin--zilina


Zaujímavé súboje budeme môcť vidieť aj v ďalšom programe MEX. V boji o play off potrebuje ako soľ body ATU Košice, ktoré privíta AS Trenčín. ATU vstúpilo do nového roku dvoma výhrami. AS má zase dobrú náladu po víťaznom pondelkovom TV zápase, v ktorom zdolalo ŠK Lido. Nižná privíta košické Florko, ktoré ju v prvom zápase sezóny doma zdolalo. Dôležité body v boji o záchranu potrebuje Prešov ale aj Dubnica. Prešovčania privítajú 8. Snipers a Dubničania zasa nováčika z Capitolu. 

Máme sa tak rozhodne na čo tešiť. Okrem tímových štatistík sa budú meniť aj tie individuálne, ktorým priebežne kraľuje Tomáš Kvasnica s 51 bodmi. 


Okrem sledovania zápasov si na nich môžete aj zodpovedne staviť TU: https://www.ifortuna.sk/stavkovanie/florbal/1-slovensko

A tešíť sa môžete aj na jednu horúcu novinku. Počas víkendu nastúpia rozhodcovia v nových dresoch s logom partnera slovenského florbalu FORTUNA stavte sa. 

Sledujte zápasy na Huste alebo priamo v hľadisku a fandite svojim favoritom. A buďte s nami aj naďalej. 



Odoberajte newsletter