Extraliga mužov pokračuje aj v nedeľu

Extraliga mužov sa bude hrať aj tretí deň po sebe. Na nedeľu je totiž naplánovaný jeden dohrávaný zápas prvého kola, jeden duel sa naopak predohráva. 

 

Na pôde nováčika z Trnavy sa o 16.00 hod predstavia hráči bratislavského ŠK Lido Prírodovedec. „Do Trnavy cestujeme s pokorou a rešpektom k súperovi, no cieľom je určite zisk troch bodov. Trnava sa už počas pôsobenia v prvej lige prezentovala dobrou organizáciou hry, najmä v defenzíve, a podľa toho bol nastavený aj náš tohtotýždňový tréningový proces. Aj keď je to nováčik súťaže, tak vieme, na čo sa proti nim pripraviť, aké sú ich silné stránky a ktorým hráčom máme venovať zvýšenú pozornosť. Náš tím prešiel počas dlhej letnej prestávky značnou obmenou kádra, no od augusta sme  odohrali päť prípravných zápasov a verím, že zohratosť bude na takej úrovni, že podáme kvalitný konzistentný výkon počas celého stretnutia,“ povedal pred zápasom skúsený hráč tímu z hlavného mesta Patrik Paulikovič.

V prvom dueli druhého kola si zmerajú sily hráči AS Trenčín a FBK Nižná. Pre oba tímy to bude druhé stretnutie v priebehu dvoch dní. „Vyhoveli sme žiadosti AS o preloženie zápasu, aj keď nám viac vyhovuje odohrať len jeden zápas v rámci víkendu. Dúfame, že po sobotnom zápase budeme mať ľahšie nohy my a budeme mať 6 bodový víkend,“ uviedol útočník Oravčanov Martin Latka"Treba si užiť každý zápas plnými dúškami, pokým nám korona opäť nezatvorí haly," dodal obranca Trenčanov Peter Klapita.

 

Nedeľa – 13. septembra 2020:

Dohrávka 1. kola extraligy mužov:

16.00 hod – FBC 11 Trnava – ŠK Lido Prírodovedec (MŠH Trnava)

Predohrávka 2. kola extraligy mužov:

16.00 hod – AS Trenčín – FBK Nižná (Športové centrum M-Šport)

 


Ďalšie články


Odoberajte newsletter