FLORBALOVÉ MENU: Dni plné florbalu. Dve kolá Extraligy juniorov, štart nadstavby Hyundai Extraligy a 16. kolo Extraligy mužov s dvoma TV zápasmi za dva dni

Predĺžený víkend bude opäť patriť florbalu. Po sviatočnej prestávke sa vracajú najvyššie súťaže mužov, žien a juniorov. Trojkráľové kolo Extraligy mužov ponúkne kompletný program 15. kola, 4 zápasy môžete sledovať dnes na Huste.tv 


Sviatočné kolo Extraligy mužov vyplní trojkráľové popoludnie. Čaká nás 6 duelov, 4 uvidíte na Huste.tv https://huste.joj.sk/. Medzi nimi napríklad aj zaujímavý súboj tabuľkových susedov Tsunami a Florko alebo veľmi dôležité východniarske derby v Prešove, medzi domácimi a ATU Košice. 


Dnes večer sa odohrá aj predohrávka 18. kola Extraligy juniorov medzi Snipers Bratislava a Púchovom. Zápas štartuje v bratislavskom Dome športu o 20:30. 


Zvyšné zápasy víkendového programu najvyššej súťaže juniorov sú na programe v sobotu a v nedeľu. 

Rok 2023 so sebou prinesie posledných 6 kôl základnej časti Extraligy juniorov v aktuálnom ročníku, ktoré ešte stále môžu zamiešať karty v celkovom poradí tímov.

V sobotu /7.1./ sa odohrá sedemnáste kolo, ktoré pozostáva zo šiestich zápasov odohrávajúcich sa v Záhorskej Bystrici, Trenčíne a metropole východu. Zmení sa po víkende líder súťaže alebo vedúce Florko navýši svoj náskok na čele? Zaujímavý súboj sa rysuje aj medzi žilinskými kobylkami a snajprami z hlavného mesta. 


V nedeľu /8.1./ budú juniori pokračovať osemnástym kolom. 

Výsledky a všetky info z Extraligy juniorov nájdete TU: https://www.szfb.sk/sk/stats/home/930/extraliga-juniorov


Hyundai extraliga žien odštartuje nový rok nadstavbou. Tímy čaká 6 kôl vyrovnaných bojov o čo najlepší vstup do play-off. 

Po krátkej pauze ženy už tento víkend čaká pokračovanie najvyššej súťaže, ktorá odštartuje nadstavbovou časťou A a B.

V skupine A si zmeria sily tabuľková TOP 4 po základnej časti, zvyšok tabuľky si zahrá nadstavbu B. Na úvod sa odohrajú 4 zápasy, z ktorých 3 si môžete pozrieť naživo na Huste.tv: https://huste.joj.sk/

Víťaz základnej časti ŠK 98 vyzve doma tretí Harvard. Zaujímavý duel v skupine A sa rysuje tiež na východe, kde Spišská Nová Ves aj Nemšová budú chcieť rozbehnúť nový rok víťazne. 

Ozbíja v nadstavbe B Kysucké Nové Mesto dievčatá spod Zobora? Sabinov má ďalšiu šancu na prvú výhru sezóny, ako sa  s ňou popasuje? Odpoveď na všetko podstatné zo sobotného programu nájdete na našich sociálnych sieťach, webe alebo si zápasy pozrite na Huste.tv 
 


Nedeľa a pondelok prinesie 16. kolo Extraligy mužov. V nedeľu je na programe 5 zápasov, z toho 3 si budete môcť pozrieť na Huste.tv a jeden špeciálne aj vo vysielaní JOJ ŠPORT medzi domácim Florkom a obhajcom titulu 1. FBC Trenčín. Kolo uzavrie tradičný TV pondelok zápasom medzi AS Trenčín a Lido BA. 


Vyberte si z bohatej florbalovej ponuky a sledujte nás. #szfb



Odoberajte newsletter