Florbaloví reprezentanti Slovenska s Power drinkom 3XP

Slovenský zväz florbalu v týchto dňoch začal veľmi zaujímavú spoluprácu so spoločnosťou 3XP, ktorá svojimi nápojmi zabezpečí národným florbalovým tímom mužov i žien SR oficiálny pitný režim počas všetkých tréningov, kempov, prípravných a súťažných zápasov, vrátane blížiacich sa Majstrovstiev sveta žien vo Švédsku a mužov vo Fínsku.

 

Vojtech Žitný, konateľ spoločnosti 3XP, bol kedysi úspešným športovcom a trénerom a teraz s veľkým nadšením so svojim tímom vstupuje do atraktívneho florbalového segmentu: „Tento nový nápoj sme vytvorili na základe mnohoročných osobných skúseností, početných štúdií a vlastného testovania. Sme nesmierne radi, že môže začať túto obojstranne užitočnú spoluprácu práve so špičkovými florbalistami Slovenska, neskôr tieto skúsenosti a naše nápoje 3XP prenesieme aj do prostredia slovenských florbalových klubov od seniorských kategórií až po najmladšie deti."

 

Odborným garantom 3XP je známy športový lekár MUDr. Pavel Malovič: „Výskum nám ukázal, že náš organizmus potrebuje tri komplexné nápoje pred, počas a po výkone, ktoré na seba nadväzujú. Hypotonický pred výkonom, izotonický počas výkonu a Hypertonický  po výkone."

 

Na prvom brífingu s reprezentačnými tímami SR mala svoju premiéru aj Diana Klásková, výživový konzultant reprezentácie SR: „Svoje skúsenosti som získavala ako skupinová a osobná trénerka v najrýchlejšie rastúcej fitness sieti v Austrálii, populárnej v USA a Kanade. V Austrálii som pracovala ako manažér štúdia a hlavný tréner. Spolupráca s florbalovými reprezentáciami SR je pre mňa nová výzva, rovnako ako aj pre samotných hráčov a hráčky.“


Fotogaléria


Odoberajte newsletter