Historicky prvé dodatočné prihlasovanie do regionálnych súťaží bolo úspešné!

Historicky prvé „dodatočné“ prihlasovanie do regionálnych súťaží bolo úspešné! 

Dňa 15. januára 2023 sa ukončilo druhé kolo prihlasovania do regionálnych súťaží v kategóriách mladšej a staršej prípravky (chlapci i dievčatá)


Vďaka tejto, historicky prvej príležitosti pre kluby zapojiť sa do rozbehnutej sezóny v jej polovici budeme môcť sledovať do konca sezóny v akcii ďalších 14 družstiev, ktoré by sa za obvyklých okolností mohli zapojiť do súťaží organizovaných Slovenským zväzom florbalu až od sezóny 2023/2024.


Patrik Bulko: "Ako člen Prezídia SZFB som veľmi rád, že i takýmto spôsobom sme dokázali splniť jednu z mnohých požiadaviek klubov, a síce, pripraviť okrem riadneho termínu prihlasovania do regionálnych súťaží i to „dodatkové“, druhé kolo. Mnoho klubov sa v riadnom termíne obáva prihlásiť do súťaží svoje „B“ či „C“ družstvá vplyvom nedostatku trénerov či hráčov, a tak vnímam veľmi pozitívne, že na konci roka, kedy je situácia oveľa „priehľadnejšia“ umožňujeme klubom dodatočné prihlasovanie. V rámci regiónu západ sme dokonca dosiahli nevídaný úkaz, kedy sa prihlásením 5 nových družstiev naplnila kategória staršej prípravky na rekordný počet 18 účastníkov, čo nemá v histórii SZFB obdoby."


Sme veľmi radi, že vďaka predĺženej možnosti prihlasovania do regionálnych súťaži mladšej a staršej prípravky chlapcov a dievčat, bude mať opäť väčšie množstvo detí možnosť zapojiť sa do herného procesu a najmä byť súčasťou čoraz väčšej florbalovej rodiny! 



Odoberajte newsletter