Juniorky vymenili Záhorie za Považie

Slovenská reprezentácia junioriek, ktorá je v príprave na svetový šampionát, ktorý sa uskutoční od 1. do 5. septembra vo švédskom meste Uppsala, sa opäť zíde na sústredení. Tentoraz dievčatá vymenia Malacky za Trenčín.

 

Sústredenie začalo už včera, no skôr zabezpečovaním po organizačnej stránke. Hráčky sa do mesta pod hradom Matúša Čáka dostavia až dnes. Tréner Vladimír Gábor nominoval 24 hráčok. Zrazu sa ale z tohto počtu nezúčastnia štyri reprezentantky – Sára Adamcová, Tamara Dobošová, Michaela Dulková a Sára Lemesányiová. Ostatné dievčatá absolvujú celkom päť tréningových jednotiek.

 

Nominácia reprezentácie Slovenska Junioriek (22. – 26. 4. 2021, Trenčín):

ADAMCOVÁ Sára, BAJTOŠOVÁ Anna, BRODŇANOVÁ Alica, DOBOŠOVÁ Tamara, DULKOVÁ Michaela, DÚBRAVSKÁ Veronika, FAKTOROVÁ Alexandra, FARULOVÁ Pavlína, GÁBOROVÁ Barbora, HLÁVKOVÁ Klára, CHÚPEKOVÁ Laura, LEMESÁNYIOVÁ Sára, KRAJČOVÁ Michaela, MAŽÁRYOVÁ Tea, MICHALISKOVÁ Adriana, PAPIERNIKOVÁ Denisa, PUDIŠOVÁ Linda, STYKOVÁ Michaela, ŠTEFÁNKOVÁ Patrícia, TALPAŠOVÁ Katarína, TOČEKOVÁ Tamara, VARTOVNÍKOVÁ Nina, VYLETELKOVÁ Kristína

 



Odoberajte newsletter