Juniorská extraliga pokračuje 11. kolom, ktoré ponúkne hneď dve veľké derby

Počas 18. a 19. novembra /piatok-sobota/ je na programe 6 zápasov Extraligy juniorov. 11. kolo odštartuje už dnes o 19-tej hodine derby súbojom o Trenčín medzi dvomi domácimi klubmi 1. FBC Florbal Trenčín a FBK AS Trenčín



Obidva kluby majú na svojom konte 24 bodov. 1. FBC Florbal Trenčín je v tabuľke o lepšie skóre na druhom mieste. Celkové štatistiky oboch tímov napovedajú, že pôjde o vyrovnaný zápas, po ktorom môžeme spoznať nového lídra súťaže. 

V rovnakom čase domáci FBK Púchov vyzve FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina. 

....
Žilina, ktorej aktuálne patrí 5. priečka v tabuľke a drží trojzápasovú sériu bez prehry vycestuje do Púchova, ktorý je na 9. priečke. Púchovu sa podarilo v poslednom zápase zdolať Hurikán Bratislava rozdielom triedy (4:1). Rozdiel medzi mužstvami je 10 bodov. Tím spod Dubňa delia od lídra tabuľky len 4 body. 

V sobotu sú na programe ďalšie zápasy. Obidve západoslovenské stretnutia sa odohrajú v Záhorskej Bystrici. Ako prvé proti sebe od 14:45 nastúpia ŠK Lido Prírodovedec Bratislava a Exel Snipers Bratislava.

....
Exel Snipers zo štvrtej priečky si zmerajú sily s ŠK Lido Prírodovedec, ktorý sa nachádza na desiatom mieste. "Snajperi" strácajú len jeden bod na lídra tabuľky a s počtom 91 nastrieľaných gólov sú na 2. mieste v počte úspešných zásahov. ŠK Lido Prírodovedec má na svojom konte 6 bodov a 56 strelených gólov. Na deviatu priečku chýbajú tímu 4 body.

O 17.50 domáce Tsunami Zahorská Bystrica vyzve VŠK Pdf UK Hurikán Bratislava.
....

Domácemu Tsunami Záhorská Bystrica s 15-timi bodmi patrí 7. pozícia so skóre 85:74. VŠK Pdf Hurikán Bratislava má na svojom konte 5 bodov, s ktorými mu patrí 11. priečka. Od 10. ŠK Lido Prírodovedec ich delí len jediný bod a tak pôjde, pre oba celky, o veľmi dôležitý duel. 

Na východnom Slovensku sa v sobotu taktiež odohrajú dva zaujímavé súboje. Najprv o 16-tej hodine privítajú domáce Michalovce súperov z Prešova.
...
Domácim Michalovciam patrí v tabuľke posledné miesto s troma bodmi a len so 47 strelenými gólmi. Súper z Prešova má v štatistikách 10 bodov a 57 strelených gólov.

Patrí mu 8. priečka. Posledné 4 zápasy nevyhral ani jeden z tímov.

V metropole východu sa o 17-tej hodine stretnú dva domáce tímy. Líder tabuľky FK Florko Košice vyzve na súboj FaBK ATU Košice, ktorým patrí 7. Miesto. ATU delí od svojho súpera 8 bodov.

FK Florko má zhodný počet bodov s dvomi nasledujúcimi tímami v tabuľke - AS Trenčín a 1. FBC Florbal Trenčín a čelo súťaže je tak poriadne nabité.


Najproduktívnejším hráčom celej súťaže je Michal Bačišin, ktorý nazbieral 38 bodov a strelil 23 gólov a na 15 prihral. Dominuje tak všetkým štatistikám súťaže.

Celý program a štatistiky TU:  



Odoberajte newsletter