Júnový turnaj O pohár primátora Trnavy už plne obsadený!

Len na konci minulého roka vznikla myšlienka Borisa Sztruhára a Michala Durana zorganizovať mládežnícky florbalový turnaj v Trnave. Nedávno vydaný termín (11. a 12. júna 2022) s propozíciami a spustením prihlasovania sa spôsobil, že dnes je kapacita pre osem tímov kategórie mladších žiakov naplnená.

 

„Celý tento nápad dostal reálne kontúry až v priebehu februára, kedy to všetko nabralo rýchly spád a prvý ročník máme za dverami, čomu sa nesmierne tešíme. Termín turnaja sme stanovili na 11. – 12.júna 2022, čiže prakticky celý víkend budeme tráviť florbalom. Keďže máme najširšiu základňu v kategórii mladších žiakov, tak tento turnaj bude organizovaný práve pre nich, rovnako ako je tomu v lige pre ročníky 2009-2012,“ povedal jeden z organizátorov Floorball Academy Trnava Michal Duran.

 

Pôvodne nastavený systém turnaja bol pozmenený a tak sa osem účastníkov rozdelí do dvoch štvorčlenných skupín. Letného podujatia sa zúčastnia FBC Červeník, Exel Snipers Šamorín, Hurikán Inspiro, ŠK Victory Stars Dubnica nad Váhom U13, 1. SC Malacky, FBK Zákamenné a FBK Harvard Partizánske.

 

Po súbojoch v základných skupinách, kde si družstvá zahrajú každý s každým, bude nasledovať play-off a následne zápasy o konečné umiestnenie. Všetky tímy tak budú hrať maximálny počet zápasov. Hrací čas je totožný ako v lige pre mladších žiakov a teda 3 x 12 minút hrubý čas (posledné 3 minúty tretej tretiny sa hrajú na čistý čas). Hrať sa bude na ihrisku o rozmeroch 36 x 18 m.



Odoberajte newsletter