Klapitová pokračuje v Chure

Kariéra slovenskej florbalistky Kataríny Klapitovej bude naďalej pokračovať v tíme najvyššej švajčiarskej súťaže Piranha Chur. Klub o predĺžení zmluvy s kapitánkou reprezentácie SR o jednu sezónu informoval na sociálnych sieťach.

 

„Piranha mi dodáva motiváciu a vášeň pre hru. Verím, že spolu ešte dokážeme veľké veci,“ uviedla po podpise novej zmluvy Katarína Klapitová.

 

Dvadsaťšesťročná rodáčka zo Žiliny si oblieka dres Churu od leta 2019, keď prestúpila z iného švajčiarskeho družstva Kloten-Dietlikon Jets. V sezóne 2018/2019 vyhrala s Jets tamojšiu dlhodobú najvyššiu súťaž i Švajčiarsky pohár. Druhú menovanú trofej zdvihla nad hlavu aj v predčasne ukončenom ročníku 2019/2020, už ako hráčka Churu. Okrem toho vo svojom súčasnom klube vyhrala aj Superpohár.

 

Chur je momentálne na druhom mieste ženskej NLA, za vedúcim tímom Kloten-Dietlikon Jets zaostáva o 10 bodov, no zároveň absolvoval o dva zápasy menej. Klapitová odohrala v tejto sezóne desať ligových stretnutí so ziskom 8 bodov za 3 góly a 5 asistencií.



Odoberajte newsletter