Likavka vrátila požičané Čadci, no Snipers vrátil zase Likavke...

Druhá najvyššia celoštátna súťaž žien mala na programe zápsy desiateho kola a predohrávku jedenásteho. Pre COVID situáciu odložili zápas medzi Slovenskou Ľupčou a Fiľakovom, čiže sa hrali len tri stretnutia. Po dva odohrali Snipers a Likavka. Obom sa podarila odplata za prehru z prvého zápasu v sezóne. Likavka vrátila prehru Čadci a zdolala ju 8:1 a bratislavský Snipers vrátil prehru Likavke, ktorú zdolal tesne 6:5.

 

Snipers ešte v sobotu prehral s Capitolom 4:9. „V globále som s víkendom spokojný. Podarilo sa nám zahrať obe odvety lepšie ako prvé vzájomné stretnutia a to bol aj náš cieľ – neustále sa zlepšovať. Oba zápasy sme hrali v mimoriadne oklieštených zostavách a s Capitolom sa nám navyše už v dvanástej sekunde zranila naša kapitánka a najlepšia strelkyňa Zuzana Paulovčáková. O to viac ma teší, že sa nám darilo držať dve tretiny prijateľný výsledok, ktorý mohol byť ešte o trošku lepší nebyť z nepochopiteľných dôvodov neuznaného nájazdu. Individuálna kvalita niekoľkých hráčok z Capitolu však jednoznačne prevyšuje našu úroveň za čo si odniesli zaslúžené víťazstvo. Jasný cieľ vrátiť Likavke domáce zaváhanie sme už zvládli. Mali sme pekné kombinácie a vytvorili sme si veľa šancí. Súperky nám síce miestami robili problém, najmä silovou hrou, ale trúfam si povedať, že sme mali zápas od prvej tretiny pomerne pod kontrolou a pri trošku lepšej koncovke sme mohli duel zlomiť o čosi skôr,“ zhodnotil Vladimír Roziak, tréner Snipers Bratislava.

 

Likavka mala opačné starosti. Chcela vrátiť vysokú prehru Čadci, čo sa im aj podarilo. Nechceli však prehrať so Snipers, čo im naopak nevyšlo. „Po prvom vzájomnom zápase s Čadcou sme mali čo napravovať a do tohto súboja sme išli s tým, že jednoznačne musíme vyhrať. Po prvej oťukávacej tretine sme v druhej poistili vedenie a zápas sme s prehľadom zvládli. Vedeli sme, že duel proti Snipers bude vyrovnaný. Nebyť pokazeného začiatku a dvoch lacných gólov, zápas mohol dopadnúť kľudne v náš prospech. Avšak Snipers si na konci už postrážil vedenie a my im gratulujeme k výhre a ďakujeme za dobrý a vyrovnaný zápas,“ povedala kapitánka družstva Meteníci Likavka Tamara Medžová.

 

Všetky konečné výsledky a podrobné štatistiky tejto súťaže nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter