Likavské „Meteníčky“ idú do hlavného mesta zbierať skúsenosti

Čas neúprosne letí a tak sa blíži ďalší víkend plný florbalu. Prvá liga žien pokračuje šiestimi zápasmi štvrtého a piateho kola. Medzi zaujímavé bude určite patriť súboj o prvú priečku tabuľky medzi domácou Slovenskou Ľupčou a Partizánskym. Harvard je ale jediným tímom ligy, ktorý nestratil ani bod a má o jeden odohratý duel menej než dve družstvá pred ním. Svoje prvé body v sezóne však budú chcieť získať aj bratislavský Snipers a Likavka. Práve medzi nimi príde v hlavnom meste ku vzájomnej konfrontácii.

 

Likavské „Meteníčky“ sa chcú so svojimi súperkami v Bratislave a to proti Snipers a Capitolu, popasovať o prvé body, no nebudú to mať jednoduché. Zatiaľ prehrali všetky tri svoje duely. „Cestujeme sa zdokonaliť, vydať všetku energiu a silu za náš tím, aby sme získali ďalšie skúsenosti a vedeli kde robíme chyby a mohli sa im vyvarovať v ďalších zápasoch. Každým odohratým súbojom sa posúvame vpred. Je to pre nás veľká skúsenosť zúčastniť sa týchto zápasov. Najväčším zásahom do nášho kolektívu a následnej prípravy však boli minuloročné opatrenia, skrz mnohých dôvodov, či už haly alebo samotnej situácie vo svete, takže sme boli v príprave celkom a dlhodobo obmedzení, čo je poznať,“ povedal tréner Likavky Ivan Filip Kvasna.

 

Rovnakých súperov ako Likavka si do metropoly Slovenska príde vyskúšať aj družstvo Wild Girls Čadca a Partizánske na ceste za prvým miestom sa okrem Slovenskej Ľupče predstaví aj v Detve proti Fiľakovu.

 

Podrobný program zápasov nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter