Máte príležitosť podieľať sa na novej dekáde florbalu

Po dvoch týždňoch od zvolenia do svojich funkcii v Prezídiu SZFB sa nasledujúcu sobotu 15. mája o 10.00 hod. uskutoční prvé online zasadnutie tohto orgánu. Sedem členov, vrátane prezidenta, má pred sebou dôležitú úlohu. Okrem iného vybrať a zvoliť viceprezidenta SZFB a taktiež predsedov a členov odborných komisii zväzu. Tu prichádza priestor aj pre záujemcov, ktorí chcú participovať na tvorbe a realizácii Novej dekády florbalu.

 

Riešiť sa bude množstvo dôležitých záležitostí, z ktorých sme vybrali aj podporu klubov či termín najbližšej Konferencie SZFB. Taktiež členov Regionálnej rady, Ligovej komisie, Komisie vzdelávania a talentovanej mládeže, Komisie reprezentácie a medzinárodného rozvoja, Komisie rozhodcov a observerov.

„Vzhľadom k tomu, že Slovenský zväz florbalu chce využiť potenciál všetkých šikovných a ochotných ľudí so skúsenosťami v uvedených oblastiach, dávame možnosť každému, kto sa chce podieľať na tvorbe a realizácii Novej dekády florbalu na Slovensku, prihlásiť sa priamo u jednotlivých členov Prezídia SZFB, alebo priamo u mňa do štvrtka 13. mája 2021 do 12.00 hod. Spolu tvoríme jeden tím!,“ povedal prezident SZFB Martin Kopejtko.

Kontakty:

Prezident SZFB:

Martin Kopejtko – kopejtko@szfb.sk  

Členovia Prezídia SZFB:

Juraj Matejka – matejka@szfb.sk  
Juraj Hvozdík – hvozdik@szfb.sk   
Patrik Bulko – bulko@szfb.sk 
Roman Cíbik – cibik@szfb.sk 
Jakub Klobučník – klobucnik@szfb.sk  
Miroslav Kunštek – kunstek@szfb.sk 



Odoberajte newsletter