Michal Dudovič pokračuje vo Švajčiarsku

Slovenský florbalový útočník Michal Dudovič bude aj naďalej pôsobiť vo švajčiarskej najvyššej súťaži. So svojím súčasným klubom SV Wiler-Ersigen predĺžil zmluvu aj na sezónu 2021/2022. 

 

Aktuálny semifinalista NLA o podpise nového kontraktu s najlepším slovenským florbalistom uplynulých rokov informoval prostredníctvom oficiálnych komunikačných kanálov. Michal Dudovič prestúpil do Wileru v roku 2016 z ATU Košice ešte ako tínedžer a pôsobenie vo Švajčiarsku začal v juniorskej súťaži. V nasledujúcej sezóne už dostal šancu aj medzi seniormi. 

 

V ostatných dvoch ročníkoch sa nevysoký reprezentant SR vypracoval na ofenzívnu oporu elitného švajčiarskeho klubu. V tejto sezóne sa stal dokonca najlepším strelcom základnej časti tamojšej najvyššej súťaže! Aj vďaka nemu má Wiler výborne našliapnuté k postupu do finále NLA. V semifinále vedie SV nad Grasshopper Club Zürich už 2:0 na zápasy.

 

Ako Wiler ďalej uvádza na webe, o Michala Dudoviča sa zaujímalo už viacero švédskych klubov, preto je jeho predĺženie zmluvy skvelou správou pre ďalšiu sezónu.



Odoberajte newsletter