Mladšia prípravka ATU Košice ovládla turnaj mládeže bez jedinej prehry!

Počas troch dní (piatok - nedeľa) si 20 tímov z celého Slovenska zahralo o víťazstvo na záverečnom turnaji mládeže mladšej prípravky. Na dvoch ihriskách v športovej hale M-Sport, za výbornej podpory rodičov a fanúšikov, si deti dosýta užili pravú a jedinečnú atmosféru vrcholu sezóny. 

ATU Košice - suverénny víťaz bez jedinej prehry

Najmenšie nádeje košického ATU dokonale ovládli celý turnaj. Systémom 8/8 - 8 zápasov/8výhier dokráčali k majstrovskému titulu! Čierno-biele farby postupne zdolali všetkých súperov v základnej skupine C - Žilinu, Snipers BA, Galantu a Malacky. V osemfinále si poradili s Trenčianskymi Teplicami, štvrťfinále zvládli proti 1. FBC, v semifinále zdolali domáce AS a vo finále aj veľmi dobre hrajúce Lipany.

Vo fanklube ATU nechýbal ani bývalý brankár NHL a slovenský reprezentant Rastislav Staňa, ktorého syn Ryan hráva od malička práve u košických Akademikov. 

Lipany kráčali až do finálovehé zápasu bez jedinej prehry. V semifinále zvládli regionálne derby proti Prešovu a až vo finále ich zastavilo majstrovské ATU Košice. A práve Prešov si nakoniec vybojoval bronzové medaile po výhre nad domácim AS Trenčín. 

Všetky výsledky turnaja TU: https://www.szfb.sk/sk/stats/results/1001/turnaj-mladeze-mladsia-pripravka


STUPNE VÍŤAZOV

1. MIESTO - FaBK ATU KOŠICE 


2. MIESTO - ŠŠK Stars Lipany 


3. MIESTO - FBC A4ka Mikuláš Academy Prešov 


Všetkým medailistom gratulujeme a organizátorom touto cestou opäť ďakujeme za hladký a zdarný priebeh celého turnaja. 


Fotogaléria

Súvisiace články


Odoberajte newsletter