Mužská extraliga mieri na huste.tv

Florbaloví priaznivci na Slovensku sa od novej sezóny môžu tešiť na poriadnu dávku zápasov v internetovej televízii. Po vzore ženskej extraligy bude vysielať huste.tv v ročníku 2020/2021 aj stretnutia extraligy mužov. Na pláne je aj zápas extraligových hviezd.

 

Zástupcov klubov o tom informoval prezident Slovenského zväzu florbalu (SZFB) Oto Divinský na sobotňajšom pracovnom stretnutí v Žiline. Internetová športová televízia huste.tv odvysiela dovedna 48 zápasov extraligy mužov v sezóne 2020/2021. Každý extraligový klub má právo organizovať štyri live zápasy v priebehu ročníka.

 

Naživo sa budú vysielať stretnutia, ktoré sa hrajú v sobotu, preferované hracie časy sú 14.00 h, 16.00 h a 18.00 h. Väčšina zápasov bude spojená s možnosťou získať rôzne zaujímavé ceny.

 

Ďalšou novinkou od blížiacej sa sezóny bude päť kategórii mesačnej ankety v extralige mužov. O víťazstvo sa bude bojovať v disciplínach: rozhodca mesiaca, tréner mesiaca, brankár mesiaca, strelec mesiaca a hráč mesiaca (líder kanadského bodovania).

 

Prezident Divinský v Žiline vyzval kluby, aby zriadili funkciu PR manažéra, ktorý by redaktorom SZFB po každom zápase posielal potrebné podklady, aby zväz spĺňal požiadavky priaznivcov dnešnej doby a na svojich komunikačných kanáloch mohol verejnosti poskytnúť najneskôr do cca 30 minút po skončení duelov reportáže z extraligových stretnutí aj s kvalitnými fotografickými zábermi.

 

Zástupcovia Slovenského zväzu florbalu pripravujú aj Sprievodcu florbalovou sezónou 2020/2021. Ide o prezentačný materiál pre médiá a fanúšikov, ktorý bude prioritne v elektronickej verzii, no v hre je aj tlač. Sprievodca bude obsahovať okrem iného fotografie hráčov, trénerov, družstiev, ďalej rozhovory, štatistiky údaje a rôzne iné zaujímavosti.

 

Nemenej významnou novinkou je exhibičný zápas hviezd, na ktorom sa predstavia dve družstvá zložené s najvýraznejších osobností extraligy mužov a dve družstvá, ktoré utvoria hráčky extraligy žien.

 

Riadiaci orgán extraligy mužov je Ligová komisia SZFB, ktorej predsedom je Oto Divinský a členovia Patrik Bulko, Ján Kubaščík, Ivan Piovarči a Peter Vrba. Sekretárom Ligovej komisie SZFB sa stal Miroslav Bukviš.


Ďalšie články


Odoberajte newsletter