Na Kysuciach o majstra zahrajú juniorky a v Trenčíne sa zíde staršia prípravka

Už tretí víkend v rade, pokračuje séria celoštátnych podujatí mládeže Slovenského zväzu florbalu. Počas nasledujúcich troch dní sa v Kysuckom Novom Meste uskutočnia Majstrovstvá Slovenska junioriek. V športovom centre M-šport v Trenčíne sa na podujatí zídu deti z kategórie staršia prípravka.

 

Na Kysuce zavíta celkom sedem družstiev z celého Slovenska. V skupine A sa medzi sebou systémom každý s každým stretnú tri tímy – Florbal Slovenská Ľupča, ŠK 98 Pruské a FBK Harvard Partizánske. Skupina B bude mať o jedného účastníka viac, no rovnaký systém a proti sebe si zahrajú – NTS FK-ZŠ Nemšová, ŠK FTC Fiľakovo, FbK Kométa Spišská Nová Ves a domáce MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto. Prvé dve družstvá z oboch skupín postúpia do semifinále a víťazi do finále, porazení si zahrajú o 3. miesto. Družstvá na zvyšných miestach tabuliek si zahrajú o 5. až 7. miesto.

 

V Trenčíne sa na turnaji mládeže kategórie staršia prípravka, stretne 26 tímov zo všetkých kútov Slovenska. Družstvá sú rozdelené do šiestich základných skupín a najlepšie tri z nich sa postupne prepracujú do finálovej skupiny, kde proti sebe zabojujú o medaily.

 

Program zápasov Majstrovstiev Slovenska junioriek nájdete TU.

Program zápasov turnaja staršej prípravky nájdete TU.



Odoberajte newsletter