Novým prezidentom Českého florbalu sa stal Daniel Novák

Podobne ako na Slovensku, i florbal u našich západných susedov má nové vedenie. Po 21 rokoch sa s pozíciou prezidenta Českého florbalu rozlúčil Filip Šuman, nahradil ho doterajší viceprezident Daniel Novák.

 

Šuman už skôr povedal, že by sa mu páčilo, ak by ho nahradil práve Novák. Napokon sa tak aj stalo, zvolili ho takmer jednomyseľne. „Vážim si silnej podpory a teším sa na nasledujúce tri roky práce pre florbal. Prevziať vedenie po Filipovi Šumanovi nie je ľahká úloha, ale aj vďaka môjmu pôsobeniu v úlohe viceprezidenta viem, do čoho idem, a aké máme pred sebou za výzvy a ciele. Teším sa na spoluprácu s kolegami z výkonného výboru. Aj naďalej budeme chcieť pracovať na silnej pozícii florbalu nielen v ČR, a súčasne udržať férové prostredie naprieč celým športom,“ uviedol Daniel Novák, cituje ho web Českého florbalu.

 

Mandát mu platí na tri roky, rovnako ako členom výkonného výboru. Všetci doterajší členovia VV, ktorí kandidovali, svoje posty obhájili. Uvoľnené miesta po Filipovi Šumanovi a Janovi Macečkovi obsadili Tomáš Pacák a Jiří Dufek.

 



Odoberajte newsletter