O miestenky do Super LIGY U15 dievčat sa v Trenčíne „pobije“ tucet tímov!

Osem miesteniek čaká na svojich majiteľov v kvalifikačnom turnaji o postup do nasledujúcej sezóny Super LIGY U15 dievčat. Na turnaji v Trenčíne (Ostrov – Zamarovce), ktorý sa odohrá počas víkendu 29. a 30. augusta, sa stretne až dvanásť dievčenských družstiev z celého Slovenska.

Turnaj hrá 12 družstiev počas dvoch dní v jednej hale na dvoch ihriskách súbežne. Víťazi skupín A, B, C a D postupujú priamo do play-off. O zvyšné 4 miesta v play-off zabojuje 8 družstiev v nadstavbe. Víťazi týchto nadstavbových zápasov postupujú do play-off, štyri porazené družstvá z nadstavbových zápasov si v ďalšej časti turnaja zahrajú už iba o umiestnenie a na základe ich výsledkov sa vytvorí poradie družstiev na 9. až 12. mieste. Družstvá postupujúce do play-off budú zároveň tímami, ktoré sa kvalifikujú do Super LIGY U15 dievčat. Všetky zápasy sa hrajú 3 x 10 minút hrubého času a prestávky 2 x 3 minúty.

 

V základnej časti a teda v zápasoch v skupinách sa za víťazstvo družstvu do turnajovej tabuľky prideľujú 3 body, za remízu 1 bod, za prehru 0 bodov. Pri dosiahnutí rozdielu skóre 15 gólov (príklad 23:8), bude zápas predčasne ukončený pre veľkú prevahu.

 

Stretnutia o postup, zostup, umiestnenie sa hrajú do rozhodnutia o víťazovi zápasu, ak sa zápas v riadnom hracom čase skončí nerozhodne, nasledujú samostatné nájazdy. Pri dosiahnutí rozdielu skóre 15 gólov (príklad 23:8), bude zápas predčasne ukončený pre

veľkú prevahu.

 

Hlavná celoštátna sezóna 2020/2021 sa začne v sobotu 26. septembra 2020.

 

Zloženie skupín pre kvalifikáciu Super LIGY U15 (29. a 30. 8. 2020 – Trenčín – Zamarovce):

 

Skupina „A“:

 

MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto, ŠK Florbal Modra – dievčatá, FTC Fiľakovo

 

Skupina „B“:

 

FbK Tvrdošín, ŠK FbK Kométa Spišská Nová Ves, Galanta United WU15

 

Skupina „C“:

 

NTS FK-ZŠ Nemšová, FBC Mladosť Trebišov, Snipers Bratislava

 

Skupina „D“:

 

ŠK 98 Pruské, FBK Harvard Partizánske, Eastern Wings Michalovce

 

Podrobný rozpis zápasov kvalifikácie s časovým harmonogramom nájdete TU.



Odoberajte newsletter