Oba košické tímy v Trenčíne, priamy prenos z Tvrdošína

Zajtra je na programe päť zápasov 3. kola extraligy mužov, z toho hneď dva sa odohrajú v Trenčíne. Štáb huste.tv tentoraz bude vysielať priamy prenos z Tvrdošína, kde sa nachádza domáca hala Nižnej.

 

Oravčania od 15.00 h hostia bratislavský tím Tsunami Záhorská Bystrica. Nižná sa pred kamerami predstaví v pozícii prvého tímu priebežnej tabuľky, keďže úvodné dva zápasy novej sezóny vyhrala s celkovým skóre 22:6. „Sme radi, že fanúšikovia si zápas môžu pozrieť cez huste.tv, nakoľko do haly pre opatrenia divákov pustiť nemôžeme. Touto cestou ich pozývam na sledovanie prostredníctvom internetovej televízie. Stretnutia proti Tsunami mávajú vždy potrebný náboj, tak sa neobávam, že v tichej hale by sme sa nevedeli namotivovať. Musíme si postrážiť najmä najúdernejšiu formáciu súpera. Ak sa nám to podarí, tak verím, že v zápase zvíťazíme,“ povedal pre spravodajstvo Slovenského zväzu florbalu (SZFB) kapitán Nižnej Matúš Medžo.

 

AS Trenčín privíta na domácej palubovke Florko Košice. „Poznáme štýl hry Florka veľmi dobre, nakoľko máme proti sebe odohraných veľa zápasov, či už v základnej časti alebo v play-off. Pred dvomi rokmi sa nám ich podarilo vyradiť a veríme si na nich aj teraz. Očakávam vyrovnaný priebeh, lebo je to kvalitné mužstvo, ktoré sa určite na nás pripravovalo, tak ako aj my na nich. Verím, že ak každý ukáže najlepší výkon a dodržíme všetko, čo sme si povedali, výhra bude naša,“ uviedol odhodlane Milan Kováč z tímu majstra Slovenska zo sezóny 2018/2019.

 

V meste pod hradom Matúša Čáka sa predstaví aj iný košický tím ATU. O pár metrov ďalej nastúpi proti domácemu 1. FBC Trenčín. Sobotňajší program tretieho kola dotvárajú duely FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina – ŠK Lido Prírodovedec a FBC A4ka Mikuláš Prešov – FbC Young Arrows Spišská Nová Ves. Zápas Exel Snipers Bratislava - FBC 11 Trnava je preložený.



Odoberajte newsletter