Partizánske opäť víťazne

Dohrávkou jedenásteho a predohrávkou dvanásteho kola pokračovala počas víkendu druhá najvyššia súťaž žien. Zhodou okolností sa oba súboje týkali Partizánskeho, ktoré opäť nezaváhalo a zvíťazilo nad Slovenskou Ľupčou aj Fiľakovom a upevnilo si pozíciu lídra súťaže s plným bodovým ziskom v desiatich odohratých zápasoch.

 

Náročnejší duel o body sa mal v Partizánskom odohrať v sobotu, keď Harvard hostil Slovenskú Ľupču. Domáce dievčatá však zvíťazili 8:3. Včera sa proti poslednému družstvu tabuľky Fiľakovu hráčky z Partizánskeho trochu trápili no úlohu favorita splnili a vyhrali 12:8. „V sobotu sme odohrali lepší zápas ako v nedeľu, ale že by sme si mohli povedať po víkende že sme boli spokojní so svojím výkonom, asi by sme klamali sami seba. Aj napriek tomu, že dokážeme hrať prevažnú časť zápasu na lopte a tlačiť súpera, svojim prístupom, ktorý je miestami ležérny alebo na druhej strane zas veľmi prekombinovaný, sa nevyhneme chybám, ktoré súper vedel oboch zápasoch potrestať. Ja len dúfam, že reprezentačná prestávka nám pomôže k tomu, aby sme sa opäť nastavili pozitívne na to, čo vieme a chceme hrať a budeme sa baviť florbalom a nebudeme na ihrisku pôsobiť dojmom, že sme tam za trest,“ zhodnotil trochu kritickejším spôsobom Dušan Ďuríček, tréner FBK Harvard Partizánske.

 

Svoje k duelu s Partizánskym povedal aj kouč Slovenskej Ľupče Zdenko Babík: „V prvom rade sme sa súpera nezľakli a baby bojovali celý súboj za čo ich chválim. Bola škoda, že sme nevyužili našu veľkú šancu na vyrovnanie za stavu 4:3, avšak následne prišiel trest, keď sme inkasovali dvakrát a bolo prakticky po zápase. Treba však uznať kvality súpera.“

 

Všetky konečné výsledky a podrobné štatistiky tejto súťaže nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter