Partizánske pridalo ďalší majstrovský titul. Bez prehry vyhralo MSR mladších žiakov!

Spanilú jazdu za majstrovským titulom predviedli mladší žiaci z Partizánskeho. Baťovo mesto má tak v aktuálnej sezóne ďalší titul a potvrdzuje, že okrem ženskej seniorskej zložky vie pracovať aj s mládežou.


Systémom 8/8 ovládli chlapci a dievčatá v dresoch FBK Harvard Partíizánske vrchol sezóny pre mladších žiakov v Trenčíne. Tri dni plné florbalu zažilo športové centrum M-Sport v Trenčíne. Z celkového počtu 43 tímov, ktoré hrali regionálne súťaže po celom Slovensku, postúpilo na záverečný turnaj 20 najlepších celkov. A Harvard ani v jednom zápase na Majstrovstvách republiky nenašiel premožiteľa. 

CESTA ZA TITULOM 

Cestu za titulom začal slovenský Harvard výhrami v základnej skupine C. Zverenci a zverenkyne trénerského tria v zložení Štefan Rajčan, Dušan Ďuríček a Anton Školka, postupne zdolali Fiľakovo, Galaktikos, Žilinu a aj Michalovce. V osemfinále nedali šancu Banskej Bystrici, ktorú vyprevadili z ihriska jednoznačnou výhrou 19-5. Vo štvrťfinále padli Lipany a v semifinále obhajcovia minuloročného titulu - domáce AS. Skvelú formu potvrdil Harvard aj vo finále, kde zdolal Snipers Bratislava 8-2 a mohli začať oslavy titulu. Za zmienku hodnú potlesku stojí fakt, že Partizánske vyhralo všetky zápasy na turnaji minimálne o 4 góly. GRATULÁCIA!!!

FINÁLE - FBK HARVARD PARTIZÁNSKE 8-2 SNIPERS BRATISLAVA


Bronz s chuťou zlata a následné poctivé oslavy si užil domáci kolektív. AS Trenčín červení síce titul neobhájil ale posledná výhra na turnaji chutila skutočne sladko. O to viac, že v bronzovom zápase zdolali najväčšieho rivala 1. FBC Trenčín 6-2. 

ZÁPAS O BRONZ - FBK AS Trenčín červení 6-2 1. FBC Florbal Trenčín


VŠETKY VÝSLEDKY TU


STUPNE VíŤAZOV


ZLATO - FBK HARVARD PARTIZÁNSKE


STRIEBRO - SNIPERS BRATISLAVA


BRONZ - FBK AS TRENČÍN červení


Všetkým medailistom gratulujeme a tešíme sa na ďalší parádny turnaj budúci rok. #szfb #florbalsk #slovenskýflorbal


Fotogaléria


Odoberajte newsletter