Partizánske zvládlo aj druhý dôležitý súboj sezóny

Šlágrom víkendu bol jednoznačne súboj prvých dvoch celkov tabuľky medzi domácim CAPITOL Floorball Club a Harvardom Partizánske, ktorý sa v sobotu odohral v Malackách. Domáce hráčky však po druhý raz s Partizánskym prehrali. Tentoraz vysoko 4:13. Zaváhanie Capitolu využili hráčky Slovenskej Ľupče, ktoré sa po dvoch víťazstvách dostali na druhé miesto tabuľky. Bratislavčanky však majú o jeden zápas odohratý menej.

 

Aj naďalej platí, že družstvo z Partizánskeho je po ôsmich odohratých zápasoch na čele prvoligovej tabuľky bez straty bodu. Na Záhorí v Malackách si totiž poradili v dôležitom súboji s Capitolom, ktorý zdolali jednoznačne 13:4 a včera vyhrali aj nad bratislavským Snipers v pomere 8:3. „Súboj s Capitolom mal kvalitnú úroveň a som rád, že sa nám vydaril. Mali sme takmer počas celého duelu dominanciu a väčšinu striel, ktoré si vytvoril úspešne pochytala naša brankárka Plevková. Kvalitnou hrou sme potvrdili naše prvé miesto v tabuľke s čím môžeme byť spokojní. Proti Snipers sme nastúpili bez kľúčových hráčok a dostali príležitosť dievčatá, ktoré hrávajú v tretej formácii. S dosiahnutým výsledkom som spokojný aj keď naša hra bola v úvodnej tretine trochu slabšia. V šatni sme si povedali niekoľko slov a počas druhej tretiny sme rozhodli o našom víťazstve,“ povedal tréner FBK Harvard Partizánske Dušan Ďuríček.

 

Zaváhanie bratislavského družstva využili hráčky Slovenskej Ľupče, ktoré v domácom prostredí nezaváhali a zvíťazili nad Čadcou 10:7 a v nedeľu nad Likavkou 11:4, čo ich vynieslo na druhé miesto tabuľky. Nedarilo sa Fiľakovu, ktoré najskôr podľahlo Likavke tesne 6:7 a potom aj Čadci rovnako 6:7 ale až po predĺžení.

 

Všetky konečné výsledky a podrobné štatistiky tejto súťaže nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter