Pavel Brus školí v Bratislave!

Do hlavného mesta Slovenska zavíta 18. júna český florbalový odborník Pavel Brus. V Bratislave sa môžete prihlásiť na dva semináre, ktoré zorganizuje počas jedného dňa.

 

Pavel Brus má za sebou bohatú hráčsku kariéru a v nej sa stal dvojnásobným majstrom českej superligy a trikrát bol vicemajstrom. Je držiteľom bronzovej medaily zo svetového šampionátu a v reprezentačnom drese Čiech nastúpil vo viac než šesťdesiatich zápasoch. Tri roky pôsobil vo fínskej najvyššej súťaži a rok vo Švajčiarsku.

 

Ako tréner ostravských Vítkovic sa s družstvom prebojoval do českého superfinále a vyhral Český pohár. V súčasnosti organizuje florbalové kempy pre mládež a workshopy pre amatérskych hráčov. Vytvára rôzne tréningové videá pre hráčov a trénerov a je známy svojim koncepčným prístupom a plánovaním tréningového procesu na celý rok vopred.

 

Prvý seminár bude zameraný na tréningovú jednotku, z ktorej pozostáva ako správne poskladať tréning, či akým spôsobom zapojiť nácvik zručností hráčov. Taktiež ako rozvíjať fyziologické predpoklady hráčov vo svojom tíme. Všetky odpovede na tieto témy získate priamo na seminári, ktorý sa uskutoční od 15.00 do 17.00 hod. Cena seminára je 15,- €.

 

Druhý seminár bude zameraný herné úlohy. Čo sú herné úlohy a aký majú pre tím prínos? Naučíte sa ako s nimi zaobchádzať hneď na najbližšom tréningu a taktiež ako správne aplikovať a vychovávať najlepších hráčov družstva. Seminár sa uskutoční rovnako 18. júna, ale v čase od 17.30 do 19.30 hod. Cena seminára je 15,- €.


Prihlásiť sa môžete na webstránke:

Seminár Pavel Brus



Odoberajte newsletter