PLAY-DOWN a SEMIFINÁLE JEX: Streda v znamení rozhodujúcich zápasov

Kto si udrží miesto v najvyššej súťaži mužov? Kto si zahrá baráž proti FBK Raptors? A kto postúpi do finále Extraligy juniorov? Odpovede nájdeme už zajtra večer


FOTO: Peter Ilenčík

Streda večer bude patriť rozhodujúcim zápasom dvoch sérií. V hre o udržanie sa v najvyššej súťaži Fortuna florbalová extraliga sú Capitol a Prešov. Capitol vstúpil do série výhrou v predĺžení ale potom si Prešov uchmatol dve víťazstvá. V nedeľu bol opäť úspešnejší celok z hlavného mesta, ktorý poslal celú sériu do 5. zápasu. 

Ten je na programe stredu večer od 19:45 v bratislavskom Dome športu. Víťaz duelu bude pokračovať v najvyššej súťaži aj v ročníku 2023/2024 a pre porazeného je pripravená baráž proti druhému celku z 1. ligy, ktorým je tím z Rabče - FBK Raptors. 

MATCH CENTER - https://bit.ly/3yRLqBo


FOTO: Michal Tarabík/Floorball Frames

Extraliga juniorov už pozná svojho prvého finalistu. V sobotu sa ním stal AS Trenčín, ktorý zdolal mestského rivala 3-0 na zápasy a zabezpečil si premiérový postup do finále v histórii klubu. Na súpera si počká do zajtra. Séria medzi Florkom a Snipers nabrala nový rozmer po dvoch výhrach košičanov na pôde Snipers. Počas víkendu odvrátili východniari oba mečbaly úradujúceho majstra a zajtra od 18:00 v Hádzanárskej hale v Košiciach tak pôjde obom celkom o všetko. Kto bude finalistom Extraligy juniorov? 

MATCH CENTER - https://bit.ly/3Z6jiFv



Odoberajte newsletter