Počas víkendu spoznáme finalistov prvej ligy žien

Prvé dva celky po základnej časti potvrdili pred týždňom pozíciu favorita a na súperových ihriskách zvíťazili. Počas víkendu však budú mať obaja lídri výhodu domáceho prostredia a tak možno očakávať, že sa do finále prebojuje tak Harvard Partizánske ako aj bratislavský CAPITOL Floorball Club.

 

Druhý tím tabuľky sa ale v Slovenskej Ľupči na tesné víťazstvo 6:5 natrápil. „Prvý zápas semifinálovej série proti Ľupči bol viac vyrovnaný ako súboje v základnej časti. Ľupča hrala ofenzívny florbal a sťažovala nám kombinačnú hru. Naviac im výborne zachytala brankárka, na ktorej stroskotalo množstvo našich šancí. Do odvety ideme s rovnakým cieľom ako do celej série a to zvíťaziť 2:0 na zápasy. Čo sa zostavy týka, viacero hráčok ma či už zdravotné problémy alebo pracovné povinnosti. Budeme však pripravené ísť za našim cieľom,“ povedala kapitánka CAPITOL Floorball Club Michaela Krivulčíková.

 

Pohodlnejším spôsobom si prvé víťazstvo vybojovalo Partizánske, ktoré vyhralo nad bratislavským Snipers 12:4. „Priznám sa, že som čakal podobný priebeh, ako sme mali vo vzájomných zápasoch počas základnej časti. To sa aj potvrdilo. Doma sa predstavíme ozaj po dlhej dobe a už aj vo väčšom počte. Bol by som spokojný keby si baby schuti zahrali a potešili ľudí , ktorí si nájdu čas prísť do haly nás podporiť. Verím v úspech môjho družstva. Súper nepríde určite v porazeneckej nálade a bude sa snažiť znepríjemniť nám to. Síce sme mladé, ale už skúsené družstvo, ktoré by si postup malo s prehľadom postrážiť,“ povedal tréner FBK Harvard Partizánske Dušan Ďuríček.

 

V skupine o 5. až 7. miesto sa odohrajú dva duely. V sobotu privíta JSC Wild Girls Čadca hráčky z Likavky a o deň neskôr príde do Čadce Fiľakovo.

 

Podrobný program zápasov nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter