Poznáme šesť postupujúcich na Majstrovstvá Slovenska!

Množstvo súťažných zápolení odohrali počas víkendu kategórie starších žiakov na úrovni regiónov. Bojovalo sa o postup na celoštátne Majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnia od 18. do 20. júna 2021 v Trenčíne. K dnešnému dňu poznáme šesť postupujúcich družstiev – Tsunami Záhorská Bystrica Modrí, Snipers Bratislava „A“, AS Trenčín, 1. FBC Florbal Trenčín, Florbalová akadémia Martin a FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina. V regióne Východ ešte prebehne 12. júna záverečný turnaj o posledné dve miestenky.

 

V regióne Bratislava súperilo celkom sedem družstiev a do finále, ktoré znamenalo istý postup na celoštátne M-SR sa prebojovali Tsunami Záhorská Bystrica Modrí, ktorá zdolala Snipers Bratislava „A“ 6:3.

 

V regióne Západ potvrdili úlohu favoritov obe trenčianske družstvá, ktoré síce medzi sebou remizovali 0:0, no ostatným súperom nedali šancu na úspech. Z prvého miesta a s lepším skóre na M-SR postúpili hráči FBK AS Trenčín a z druhej priečky chlapci z 1. FBC Florbal Trenčín.

 

Aj región Stred mal dvoch jednoznačne postupujúcich. Z prvého miesta sa na záverečný celoštátny turnaj prebojovali hráči z Florbalovej akadémie Martin a spolu s nimi aj FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina.

 

V regióne Východ sa odohrali dva turnaje a to v Prešovskom a Košickom kraji. Do posledného kvalifikačného turnaja, ktorý sa uskutoční 12. júna postúpili za Prešovský kraj FBC Predator Sabinov a FBK Humenné. Košický kraj budú reprezentovať FaBK ATU Košice a Eastern Wings Michalovce.


Fotogaléria


Odoberajte newsletter