Prihláste sa na LIVE stream „Z juniora šampión.“

Národné športové centrum (NŠC) pod gesciou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR zajtra (6. 10. 2021) o 13.00 hodine organizuje ôsmy LIVE Stream, tentoraz pod názvom „Z juniora šampión.“

 

Cieľom tejto vzdelávacej aktivity je ponúknuť rodičom, mladým športovcom a trénerom, úspešné príbehy z praxe, ktoré im môžu pomôcť zorientovať sa na ceste k pódiovým umiestneniam. Moderátorkou podujatia bude Marie Stracenská.

 

Hosťami live streamu budú:

 

Tomi Kid Kovács – majster sveta v profesionálnom boxe, v súčasnosti najúspešnejší slovenský boxer. Je reprezentačným trénerom boxu a tiež trénerom NŠC. Je prezidentom Slovenskej boxerskej federácie a vybudoval úspešnú boxérsku Akadémiu Tomiho Kida v Matúškove, neďaleko Galanty, v ktorej sa venuje deťom a mládeži. Okrem iných zverencov, je aj osobným trénerom olympionika Andreja „Bandiho“ Csemeza.

 

Andrej „Bandi“ Csemez – reprezentant SR v boxe do 75 kg a účastník OH v Tokiu, ktorý  vybojoval účasť slovenského reprezentanta v boxe na OH po dlhých 25. rokoch. Bandi boxuje za K.O. Box Club Galanta. Jeho športovým vzorom je Muhammad Ali. Pred štyrmi rokmi mal vážnu autonehodu, po ktorej sa znovu učil chodiť a svojou húževnatosťou a pracovitosťou to dotiahol až na OH v Tokiu.

 

Jaroslav Bačík – riaditeľ futbalovej Akadémie MŠK Žilina, kde má výchova hráčov dlhoročnú tradíciu. Filozofia výchovy Akadémie MŠK Žilina je sústredená na osobnosť. Pre dosiahnutie spoločného cieľa je kľúčová jednota trénerov, ktorí vplývajú na hráčov cez rovnaké princípy výchovy rešpektujúc individualitu jednotlivca. Mládežnícke kategórie MŠK Žilina sú tvorené z hráčov regiónu a talentov, ktoré prišli do MŠK Žilina kvôli nadštandardným podmienkam, ktoré im klub poskytuje pre ich rozvoj. Motivácia hráčov prejsť cez akadémiu až do A-mužstva je obrovská, podložená každodenným úsilím, no nie všetkým sa podarí dosiahnuť tento cieľ. Každý absolvent akadémie je ale obohatený skúsenosťami, ktoré mu budú nápomocné v ďalšej kariére.

 

Účasť je bezplatná, sledovať LIVE Stream môžete TU

 

Otázky k tejto téme môžete posielať aj počas LIVE Streamu, hostia podujatia vám radi odpovedia. V rámci podujatia bude vyhlásená súťaž pre divákov o tričká Školského športu.



Odoberajte newsletter