Prvá liga starších žiačok vyvrcholila v Michalovciach. Titul patrí Nemšovej!

Vyvrcholenie súťaže majú za sebou staršie žiačky. V Michalovciach si užili záverečný turnaj s bohatou porciou florbalu. 11. titul v tejto kategórii patrí Nemšovej!


Skvelé a organizačne výborne zvládnuté vyvrcholenie má za sebou kategória starších žiačok. Celkovo 31. tiltul a 11. v danej kategórii získali dievčatá z Nemšovej. O jediný bod predstihli Pruské. Tretie miesto vybojovalo Kysucké Nové Mesto.

Turnaj prebehol podľa hlavného organizátora Gerharda Puchíra z FBK Michalovce bez väčších problémov a podarilo sa dodržať aj časový harmonogram zápasov. "Rozhodcovia, stolík i družstvá nastupovali na hraciu plochu načas, tréneri pri tom množstve hráčok, tímov a nepriazni počasia pomáhali ako sa dalo, za čo im patrí veľká vďaka. Niektoré tímy pricestovali s väčším počtom hráčok ako počas sezóny a tomu sme museli prispôsobiť priestory šatní a priestory na oddych." dodal Gerhard Puchír. 

Prípravný - priateľský zápas ako bonus

Účastníčky mali na rozcvičku pripravené dve ihriská - vonkajšie a vnútorné, na ktorom si hodili priateľské buly dievčenské prípravky Nemšovej a Michaloviec. Príjemné spestrenie, čo poviete? Záverečné vyhodnotenie sa nieslo v slávnostnom duchu aj za prítomnosti prezidenta SZFB - Martina Kopejtka, ktorý osobne odovzdal víťazné ocenenia. 

31. titul pre Nemšovú - 11. v kategórii starších žiačok


"Projekt 1. ligy starších žiačok je úspešný a verím, že ho kluby ženského segmentu naďalej podporia aj v ďalších sezónach. Bezmála 160 florbalových nádejí v ženskom segmente zabojovalo o titul majsteriek SR v tejto kategórii a vytvorili tak slušný základ pre ďalšiu prácu v kluboch, regionálnych výberoch a v budúcnosti aj v reprezentácii Slovenska." Martin Kopejtko - prezident SZFB

 


PORADIE NA MEDAILOVÝCH POZÍCIÁCH

1. MIESTO - NTS FK - ZŠ Nemšová

2. MIESTO - ŠK 98 Pruské

3. MIESTO - MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto

--

Na turnaji nechýbala skvelá nálada. 


Všetkým medailistkám gratulujeme a už teraz sa tešíme na ďalšiu sezónu úspešnej 1. ligy starších žiačok. 



Odoberajte newsletter