Regionálny zraz dorastencov sa uskutočnil v Michalovciach

Počas uplynulého predĺženého víkendu pokračoval cyklus regionálneho výberu dorastencov na sústredení v Michalovciach 


V prebiehajúcej sezóne pokračoval aj cyklus regionálneho výberu v kategórii Dorastenci (2006-2007), ktorý tentokrát absolvoval sústredenie na východe republiky v Michalovciach (28.10.-30.10.). 

Výber príslušnej kategórie je rozdelený z hľadiska regiónov na dve tréningové skupiny: Východ-Stred a Západ-Bratislava. 

 

Hráči (40 hráčov a 6 brankárov) boli nominovaní na základe viacerých kritérií (predchádzajúci zraz, odporúčania trénerov, skauting, aktuálna športová forma, zdravotný stav a pod.), ktoré mali potvrdiť počas absolvovania dvoch tréningových jednotiek zameraných predovšetkým na herné cvičenia (1:1, 2:1, 3:2) a dva modelované tréningové zápasy medzi oboma výbermi.


“S kolegami sme sa zhodli, že realizačným tímom nastavené pravidlá a tréningové štandardy si začínajú hráči postupne osvojovať a potenciál je evidentný aj s ohľadom na zapracovanie niektorých hráčov do výberu Juniorov U19. Rovnako aj zápasová konfrontácia bola na vyššej úrovni ako na prvom zraze a hráči si začínajú uvedomovať, že musia každú ponúknutú príležitosť využiť na maximum, aby sa dostali do nominácie aj na najbližší zraz (03.-05.02.2023). Priebežne budeme hráčov monitorovať a veríme, že sa posunú opäť o ďalší schod výkonnosti smerom nahor. Držíme všetkým palce, aby na sebe naďalej tvrdo a svedomito pracovali.” zhodnotil sústredenie tréner Patrik Pele Pelegrin



Odoberajte newsletter