Repre juniorov: Nabitý prípravný program slovenských juniorov pokračoval zápasmi s Poľskom

Slovenská juniorská reprezentácia ukončila náročný 3-mesačný turnajový a zápasový cyklus na ceste k MS v Dánsku 2023. Počas troch dní absolvovali slovenskí juniori zraz v Kežmarku, odkiaľ sa následne presunuli do poľského Nového Targu.

Zverencov hlavného trénera Jakuba Horeckého čakali dva prípravné zápasy proti domácej reprezentácii Poľska. V prvom dokázali uspieť v pomere 7:3 a v druhom domácich doslova prevalcovali v pomere 17:1. Najproduktívnejším hráčom sa stal talentovaný Mário Ozimý s bilanciou 3+4. 

Podarilo sa nám uspieť v oboch zápasoch, herne sme dominovali naozaj výrazne.
Asistent hlavného trénera Patrik Bulko

Herné sústredenie juniorov zhodnotil asistent hlavného trénera - Patrik Bulko: 

"Víkendové herné sústredenie v Kežmarku a následne Nowom Targu splnilo naše očakávania a ciele. Podarilo sa nám uspieť v oboch zápasoch, herne sme dominovali naozaj výrazne. Po viacerých náročných zápasoch, kedy dostala zabrať naša defenzíva sme v stretnutiach proti Poľskej reprezentácii neustále tvorili a hrali na lopte. Aj vďaka tomu sa nám podarilo v dvoch zápasoch streliť 24 gólov. Na konci októbra nás čaká ďalšie sústredenie, a práve ukončený náročný 3-mesačný turnajový a zápasový cyklus nám výrazne dopomohol k predstave, ako by mohli vyzerať jednotlivé herné dvojice či trojice."

Najbližší zraz čaká slovenských juniorov koncom októbra. Záverečný turnaj MS je na programe od 26. - 30. apríla budúceho roka v dánskom Frederikshavne. 



Odoberajte newsletter