Reprezentačné tímy čaká z majstrovstiev sveta presun domov

Pre platné protipandemické opatrenia na Slovensku sa naše reprezentačné tímy žien a mužov, spolu s členmi realizačných tímov, po prílete z dejísk Majstrovstiev sveta vo Švédsku, resp. Fínsku, presunú priamo do svojich domovov.

 

Plánované oficiálne privítanie oboch reprezentácií, aj s oceňovaním a poďakovaním hráčkam a hráčom s výnimočným počtom štartov v reprezentačnom drese Slovenska, sa uskutoční na konci súťažnej sezóny 2021/22, kedy predpokladáme, že nám situácia dovolí zorganizovať aj takéto hromadné a pre nás veľmi príjemné a očakávané spoločenské podujatie.

 

„Družstvo žien zanechalo na šampionáte veľmi sympatickú stopu, šieste miesto na Majstrovstvách sveta má vysokú hodnotu, za čo patrí celému tímu poďakovanie. Vďaka mediálnemu servisu boli s našou reprezentáciou fanúšikovia pri každom dôležitom a zaujímavom okamihu a to je štandard, na ktorom budeme i v budúcnosti stavať. Aj preto sa tešíme na vyhodnotenie sezóny, v bezpečných podmienkach pre všetkých a s určite väčším priestorom vychutnať si úspešné momenty nielen domácej, ale i reprezentačnej scény,“ vysvetľuje Juraj Hvozdík, viceprezident SZFB.



Odoberajte newsletter