Sabinov psychicky silnejší ako Hurikán. Oslavuje štvrtú výhru

Bratislavský tím podal na východe republiky odhodlaný výkon, lenže nízka strelecká efektivita bola opäť problémom. Na pohľad sa možno nehral práve najatraktívnejší florbal, ale Sabinov po dvoch vyrovnaných tretinách ušetril najlepšie nakoniec a hostkám odskočil na nedohnateľný rozdiel. Zrodil sa rozdiel piatich gólov, čo vynieslo jeho štvrté víťazstvo z piatich kôl. Bratislavčanky majú bilanciu presne opačnú a pri štyroch prehrách im svieti jedna výhra.

 

Skóre zápasu na Šariši otváral Hurikán zásluhou Adely Kľúčikovej, no namiesto nadviazania jej spoluhráčok prišla do prvej sirény dvojnásobná odpoveď domácich. Podobný gólový pomer 2:1 sa zrodil aj v druhej časti hry a FBC Predator sa tým dostal do sľubného dvojgólového náskoku. Ten už z rúk nepustil. Viaceré dobré zákroky brankárky Hurikánu boli znegované chybami hostiek a lacnejšími inkasovanými gólmi.

 

Z individualít možno vypichnúť trojgólový Danielu Hrabovskú a štvorbodovú Lenku Cuprákovú, ktorá ku dvom gólom pridala dve asistencie. Zaujala aj 54. minúta duelu, v ktorej sa trafila čerstvá mamina Barbora Tall. Pri svojom prvom zápase po návrate raz asistovala a vo svojom druhom vystúpení už napla sieť.

 

FBC Predator Sabinov – VŠK PdF UK Hurikán Bratislava  8:3 (2:1, 2:1, 4:1)

 

Hlasy po zápase:

 

Ján Motešický (tréner FBC Predator Sabinov):Hodnotím tento zápas kladne. Od začiatku sme si nenechali dať viacej gólov ako včera s Nitrou, to znamená, že sme mohli ísť do druhej a tretej tretiny s väčším pokojom. V tretej tretine sme súpera prehrávali a vyšlo nám to. Ďakujem súperovi za zápas.

 

Daniela Hrabovská (najlepšia hráčka FBC Predator Sabinov):Úvodné dve tretiny nám nevyšli podľa našich predstáv, robili sme veľa chýb v obrane, nepremieňali sme množstvo šancí, ale myslím si že v závere sme ukázali prevahu nad súperom a porazili sme ich. Ďakujem za zápas.

 

Stanislav Šenšel (tréner VŠK PdF UK Hurikán Bratislava):Do tohto zápasu sme vstupovali tak, že sme chceli vyhrať ale žiaľ sa nám to nepodarilo bolo vidieť na súperovi, že na tento zápas bol dobre pripravený . Bohužiaľ sme si to prehrali v našich hlavách, čo ma veľmi mrzí a súperovi by som chcel pogratulovať k víťazstvu.

 

Adela Kľúčiková (najlepšia hráčka VŠK PdF UK Hurikán Bratislava):Do zápasu sme vstupovali s dobrou náladou, chceli sme získať tri body, vedeli sme, že Sabinov je silný strelecký súper. Začalo to v prvej tretine celkom dobre, potom sme dostali jeden smolný gól a už sme sa rozsypali psychicky, čo nám nášmu výkonu neprospelo. Súperky boli lepšie a dotiahli to do víťazného konca. Ďakujem súperovi.


Fotogaléria


Odoberajte newsletter