Salming Floorbal Camp opäť otvorí svoje brány

Jubilejný 10. ročník najväčšieho kempu na Slovensku pod názvom Salming Floorbal Camp 2021 sľubuje jedinečný zážitok, spojený s množstvom kamarátov a florbalových tréningov, pod vedením skutočných profesionálov.


Prihlás sa už dnes: www.salmingfloorballcamp.sk

 

Florbal a športová príprava je prvoradá a tomu nasvedčuje aj trénerské obsadenie. O hráčov sa postarajú florbaloví tréneri Juraj Matejka (hráč, kapitán FBK AS Trenčín), Milan Garčar (hráč, kapitán ACEMA Sparta Praha), Samuel Davidek (hráč FBK AS Trenčín), brankárov bude mať na starosti Matej Pošta (špecialista brankár Praha), Patrik Zítka (brankár ACEMA Sparta Praha). Neoddeliteľnou súčasťou športovej prípravy sú kondičné a kompenzačné cvičenia. Tie bude mať perfektne pripravené Martin Vlnka, ktorému prešli pod rukami aj NHL hráči, ako Marián Gáborík, Marián Hossa, Tomáš Kopecký.
 

 

SALMING FLOORBALL CAMP je komplexný letný kemp a myslí aj na mimo-tréningové aktivity a voľný čas, ktorý vždy vypĺňajú skúsený animátori Nika a Matúš. O deti je postarané v priebehu celého dňa aj noci. 


V tomto ťažkom období sa jedná určite o najbezpečnejší florbalový kemp, keďže sa všetko odohráva pod jednou strechou, priamo v Športovom centre M-Šport, v Trenčíne na Ostrove. 


Tréningy v športovej hale M-Šport:
 


Strava v reštaurácii M-Šport:
 

 

 Ubytovanie v penzióne M-Šport:

 

Dôležitou súčasťou v COVID období je garancia vrátenia peňazí, v prípade, že sa kemp nebude môcť zorganizovať kvôli nariadeniam vlády, alebo samozrejme možnosť si vybrať aj prenesenie prihlášky a rezervácie miesta na ďalší rok. 


V ponuke je aj MEGASÚŤAŽ: zapoj sa a vyhraj letný SALMINGFLOORBALLCAMP 2021


Súťaž prebieha na Instagramovam profile SALMINGFLOORBALLCAMP

Podmienky súťaže:
1. Označ do komentára dvoch kamarátov florbalistov/ky
2. Daj follow nám @salmingfloorballcamp, @salming_sk a @slovenskyzvazflorbalu
Víťaz bude vyhlásený 16. 5. 2021 po 18:00
Víťaz si môže vybrať termín, aj či sa bude jednať o kemp s ubytovaním, alebo denný kemp.



Odoberajte newsletter