Školenia rozhodcov sú v plnom prúde

Komisia rozhodcov a delegátov spustila sériu školení pre rozhodcov pre nadchádzajúcu sezónu. Školenia sú zamerané pre nováčikov a pre rozhodcov, ktorí si chcú obnoviť licenciu. Svoje špeciálne školenie budú mať aj rozhodcovia vyšších licencií.

 

V aktuálnom medzisúťažnom období uskutočnila Komisia rozhodcov a delegátov zatiaľ dve školenia pre nováčikov, resp. pre rozhodcov, ktorí si chceli obnoviť licenciu – v Žiline a Košiciach. V nadchádzajúcich dňoch sa uskutoční celkovo 6 školení po celom Slovensku. Termíny školení sú: 23. 7. Banská Bystrica, 30. 7. Dolný Kubín, 30. 7. Nemšová, 31. 7. Piešťany, 28. 8. Bratislava, 17. 9. Košice. Školenia začínajú o 10.00 hodine a účastnícky poplatok je vo výške 15 €. Poplatok sa uhrádza priamo na mieste. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom tohto formulára Prihláška.

 

Okrem uvedených školení sa uskutoční aj školenie pre rozhodcov vyšších licencií, ktorí rozhodujú prevažne celoslovenské súťaže. Školiteľom bude zástupca z Českej florbalovej unie. Školenie sa uskutoční počas víkendu v dňoch 20. – 21. augusta v Tvrdošíne a je len pre pozvaných rozhodcov. Informácie o školeniach nájdete na webstránke SZFB, alebo získate priamo od KRD SZFB.



Odoberajte newsletter