Slovenská Ľupča na čele tabuľky, bez bodu už len Snipers a Likavka

Súbojmi tretieho kola včera pokračovali zápolenia družstiev prvej ligy žien. Dva derby súboje už poznajú svojich víťazov a Slovenskú Ľupču výhra nad Fiľakovom dokonca posunula na čelo tabuľky. Snipers prehral v derby s Capitolom 3:9 a spoločne s Likavkou, ktorá podľahla Čadci 2:11, sú zatiaľ bez bodu.

 

Prvá liga žien má tak nového lídra, no hráčky Slovenskej Ľupče ani nečakali, že sa im tak dobre vydarí súboj s Fiľakovom, v ktorom vyhrali jednoznačne 12:4. „Po náročnom víkende, sme museli v prvom rade hľadať alternatívy v zostave. Čakali sme náročný zápas. Naše vzájomné súboje sú vždy vyrovnané, dokonca sme posledných päť duelov s Fiľakovom prehrali a nedokázali sme získať žiadny bod. Baby boli výborne naladené, takticky zvládli zápas výborne. V zakončení sme boli dôrazní a dokázali sme využívať naše šance. Duel sme mali prakticky celý čas pod kontrolou, našu slabšiu chvíľku na začiatku tretej tretiny súper využil na strelenie troch gólov, no záver už opäť patril nám,“ zhodnotil víťazný derby súboj tréner Slovenskej Ľupče Zdenko Babík.

 

Dievčatá z Likavky sa zatiaľ v súťaži trochu trápia, pretože prehrali už tretí duel za sebou. Tentoraz v Čadci 2:11 a sú bez bodu na poslednom mieste tabuľky s priemerom takmer desiatich inkasovaných gólov na zápas. V Bratislave bol zas úspešný tím Capitol, ktorý si poradil so Snipers 9:3.

 

Všetky konečné výsledky a podrobné štatistiky tejto súťaže nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter