Slovenské juniorky sa chystajú na Češky a Poľky

Do českej Kutnej Hory sa vybrala aj slovenská reprezentácia junioriek, ktorá si okrem tréningov rovnako ako juniori, zahrá aj dva prípravné zápasy proti Poľsku a domácej Českej republike.

 

Do dejiska prípravy sa vydalo 20 hráčok vrátane brankárok. „Dnes nás čakajú dve tréningové jednotky a počas víkendu odohráme dva prípravné zápasy. Tešíme sa, že máme konečne možnosť zápasovej konfrontácie a môžme sa potom odraziť od toho do ďalšej práce. Pre mnohé dievčatá to budú prvé zápasy na takejto úrovni v reprezentačnom družstve. Našim cieľom bude hlavne odohrať stretnutia tak, aby sme boli spokojní s predvedenou hrou a aby dievčatá plnili, čo od nich požadujeme,“ povedal hlavný tréner slovenskej reprezentácie junioriek Dušan Ďuríček, ktorý sa pozitívne vyjadril aj k novému dejisku usporiadania svetového šampionátu: „Som úprimne rád, že nemusíme cestovať na Nový Zéland a nemyslím si, že by sme si na MS našli čas na to, aby sme chodili po výletoch na Novom Zélande, takže je to úplne jedno, kde to bude. Poľsko je však blízko aj pre našich fanúšikov.“

 

Zajtra od 18.00 h sa Slovenky stretnú proti rovesníčkam z Poľska a v nedeľu od 11.00 h proti domácej reprezentácii Česka.

 

Nominácia slovenskej reprezentácie junioriek na sústredenie v Kutnej Hore (22. – 24. 4. 2022):

Brankárky:

Adriana MICHALISKOVÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Nikola PLEVKOVÁ (FBK Harvard Partizánske)

Hráčky:

Denisa UHRINOVÁ (ŠK FTC Fiľakovo), Lenka ČERVENÁ (FBK Harvard Partizánske), Nikol DRÁBEKOVÁ (FBK Harvard Partizánske), Linda PUDIŠOVÁ (FBC Ostrava), Lenka HAJDÚCHOVÁ (FBC Predator Sabinov), Bianka MIŠKOVÁ (FBC Predator Sabinov), Daniela HRABOVSKÁ (FBC Predator Sabinov), Katarína TALPAŠOVÁ (FbK Kométa Spišská Nová Ves), Bibiana SMOTRILOVÁ (FbK Kométa Spišská Nová Ves), Veronika DÚBRAVSKÁ (FbK Tvrdošín), Tamara JANČÁROVÁ (FbK Kométa Spišská Nová Ves), Eliška HOŠTÁKOVÁ (NTS FK-ZŠ Nemšová), Klára HLÁVKOVÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Veronika TVRDÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Natália BRIDOVÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Laura CHÚPEKOVÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Klaudia CHÚPEKOVÁ (MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto), Denisa PAPIERNIKOVÁ (NTS FK-ZŠ Nemšová)



Odoberajte newsletter