Slovenské juniorky už poznajú presný rozpis zápasov MS

Predstavitelia Medzinárodnej florbalovej federácie a organizátori svetového šampionátu junioriek vo švédskej Uppsale zverejnili rozpis zápasov. Hrať sa bude od 1. do 5. septembra 2021 v aréne IFU.

 

Slovenkám sa obsadenie skupiny B nezmenilo a tak si postupne zahrajú proti domácim Švédkam, Českej republike a napokon proti Lotyškám. Taktiež zostáva hrací čas tejto skupiny na 3 x 20 minút.

 

Zloženie skupín MS junioriek je nasledovné:

Skupina A: Fínsko, Poľsko, Švajčiarsko, Nemecko, Rusko
Skupina B: Švédsko, Česko, SLOVENSKO, Lotyšsko

 

Hrací systém:

Pri zníženom počte zúčastnených tímov bude potrebný upravený formát zápasov. Každý tím v skupine A odohrá v jeden deň dva zápasy, aby sa všetky zápasy v skupinách mohli dokončiť v priebehu troch dní, ktoré sú na ich odohratie k dispozícii. Ako rozhodol Výkonný výbor IFF, na odporúčanie Výboru pre pravidlá a súťaže IFF, bude čas zápasu všetkých stretnutí skupiny A 3 x 15 minút. Skupina B bude hrať 3 x 20 minút. Žiadne predĺženie ani trestné strieľanie sa v základných skupinách neuskutoční, zápasy preto môžu skončiť remízou.

 

Všetky súboje play-off, zápasy o umiestnenie a o medaily sa budú hrať 3 x 20 minút s predĺžením a trestnými strieľaniami.

 

Predaj vstupeniek:

V súčasnosti existuje vo Švédsku obmedzenie na 300 divákov na halové podujatia, a preto bol pozastavený predaj vstupeniek. Ak sa obmedzenia zmenia, organizátori radi privítajú v IFU Aréne čo najviac ľudí.

Rozpis zápasov nájdete TU



Odoberajte newsletter