Slovenskí juniori sa opäť zídu v Kežmarku

Slovenská reprezentácia juniorov sa po necelých troch týždňoch znovu stretne na sústredení v Kežmarku. Slovenský tím sa pripravuje na blížiaci sa svetový šampionát, ktorý sa uskutoční od 25. do 29. augusta v Brne.

 

Hlavný tréner slovenského výberu juniorov Marek Onderko nominoval do obce pod Tatrami celkom 29 hráčov. Jediným, kto bude na zraze chýbať, je Michal Šifra. Chlapci sú správne naladení a tešia sa na ďalšie sústredenie, ktoré ich celkom isto opäť posunie o krok ďalej. Z predchádzajúcej nominácie nateraz vypadlo deväť mien – Filip Vaško, Matej Vyšňan, Šimon Melega, Filip Gallovič, Gabriel Kralovič, Viktor Fulier, Martin Lauko, Igor Andreas Jakubík a Tomáš Bezeg. Pribudli dve mená Anton Briecha a Ondrej Martanovič.

 

Nominácia slovenskej reprezentácie juniorov (21. – 23. 5. 2021, Kežmarok):

Hráči:

Sebastián SOJKA, František ŠOLC, Daniel OLEKŠÁK, Hoang Long Dávid PHAM TRUNG, Marek PÁZSICZKÝ, Tomáš KVASNICA, Samuel BÁNFI, Maximilián MAYER, Filip FÜRSTEN, Jakub KEPŠTA, Jakub VITEK, Roman CHOVAN, Vladimír LACENA, Michal BUJNA, Peter STELLER, Michal ŠIFRA, Ján ŠUŠKA, Richard CVACHO, Erik GAVLAK, Jakub FEGYVERÉS, Lukáš BLASZCZYK, Marco MACHOVIČ, Samuel VIRGA, Matúš GAJDOŠ, Šimon BATKOVIČ, Roman FAITH, Ivan TOMČO, Anton BRIECHA, Ondrej MARTANOVIČ

Realizačný tím:

Marek ONDERKO, Jakub HORECKÝ, Stanislav TEREZ, Peter VRBA



Odoberajte newsletter