Snipers proti AS Trenčín neúspešní, odnášajú si druhú prehru po sebe

V poslednom zápase druhého kola sa druhýkrát za deň stretli tímy z Trenčína a Bratislavy; tentokrát AS Trenčín a Snipers Bratislava. Po vyrovnanej prvej polovici zápasu strelili hráči AS Trenčín až päť gólov, na ktoré Snipers nedokážali odpovedať. AS tak po predošlej výhre nad Lidom Bratislava opäť získal tri body od tímu z hlavného mesta.

 

Snipers nastúpili do duelu správnou nohou, veď už minútu a necelých 50 sekúnd po úvodnom vhadzovaní sa presadil Mojmír Kašelák. Svoje vedenie zvýšili v štrnástej minúte vďaka presnom zásahu Richarda Vránka. Za hrubosť si však mal ísť odsedieť Boris Sztruhár zo Snipers. Z trestnej lavice musel odísť predčasne kvôli gólu od Juraja Matejku.

Stav 1:2 dlho nevydržal, lebo zo začiatku druhej tretiny v krátkom čase strelili dva góly za AS Trenčín Ivo Samuel Rosina a Juraj Kubička. Druhá polovica dejstva sa naopak značila až troma gólmi Snipers. Trenčiansku obranu prestrelili Michal Šifra, Oleksander Nikulin a Michal Bujna. Pre druhého menovaného to bol tretí gól za posledné dva zápasy. 

Snipers síce skórovali trikrát po sebe bez toho, aby na to súperi odpovedali, ale v tretej perióde to Trenčania spravili až päťkrát. Nádej na víťazstvo Bratislavčanom zmarili Samuel Dávidek, Matúš Kukaň, Juraj Matejka, Peter Heleš a Lukáš Kráľ. Ani oddychový čas nepomohol a proti tejto kanonáde ostali Snipers akoby bez nábojov. Štyri minúty do konca stretnutia tak bol stav už 8:5. Na menší rozdiel upravil ešte necelé dve minúty pred koncom Erik Slušný vytrestaním zlého striedania domácich.  

 

FBK AS Trenčín - EXEL Snipers Bratislava 8:6 (1:2, 2:3, 5:1) 


Fotogaléria

Ďalšie články


Odoberajte newsletter