Spustili sme prihlasovanie na Kvalifikáciu o extraligu juniorov a Kvalifikáciu o 1. ligu mužov SZFB

Slovenský zväz florbalu zahájil dnešným dňom prihlasovanie klubových družstiev na prvý ročník „Kvalifikácia o extraligu juniorov“ a „Kvalifikácia o 1. ligu mužov“.

Podujatie sa týka nasledovných vekových kategórií:

- juniori - KvJEX.

Prihlášky na Kvalifikáciu o extraligu juniorov treba zaslať, na predpísanom tlačive emailom, na adresu lkszfb@szfb.sk, a to v termíne od 1. marca do 1. apríla kalendárneho roka.

Na Kvalifikáciu o extraligu juniorov sa prihlasujú družstvá klubov umiestnené na konečnom 1. mieste z každej regionálnej súťaže (v prípade, ak je v jednotlivom príslušnom regióne iba jedno družstvo, počíta sa ako umiestnený na konečnom 1. mieste).

Predpis Kvalifikácia o extraligu juniorov (pdf)

 

Podujatie sa týka nasledovných vekových kategórií:

- muži - KvM1.

Prihlášky na Kvalifikáciu o 1. ligu mužov treba zaslať, na predpísanom tlačive emailom, na adresu lkszfb@szfb.sk, a to v termíne od 1. marca do 14. apríla kalendárneho roka.

Na Kvalifikáciu o 1. ligu mužov sa prihlasujú družstvá klubov umiestnené na konečnom 1. mieste z každej regionálnej súťaže (v prípade, ak je v jednotlivom príslušnom regióne iba jedno družstvo, počíta sa ako umiestnený na konečnom 1. mieste).

Predpis Kvalifikácia o 1. ligu mužov (pdf)


Ďalšie články


Odoberajte newsletter