SUPERfinále 2023: Už zajtra vypukne finálový turnaj žiakov a žiačok stredných škôl v Trenčíne

Už zajtra /streda/ odštartuje prvý zo série SUPERfinálových turnajov. Florbalový vrchol pre žiakov a žiačky stredných škôl z celého Slovenska začína otváracím ceremoniálom o 13:00 v Mestskej športovej hale v Trenčíne. 

Slávnostne ho otvoria predstavitelia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu - konkrétne štátny tajomník pre šport Richard Nemec, nebude chýbať ani prezident Slovenského zväzu florbalu - Martin Kopejtko, zástupcovia Ekofondu SPP, ktorý podporuje školský šport a florbal a dáva mu tak nevyhnnutnú a potrebnú energiu.

A práve v spolupráci s Ekofondom SPP bude pre účastníkov a návštevníkov podujatia pripravený aj sprievodný program v podobe rôznych aktivít vo FUNzóne, kde nájdu zaujímavé aktivity a aj dve významné osobnosti slovenského športu. Napovieme. Bude to biatlonistka a hokejista. 

Ocenení budú aj učitelia, ktorí výraznou mierou prispievajú k popularizácii florbalu po celom Slovensku a samozrejme nás čaká veľa veľa florbalu a zábavy. Sledujte naše sociálne siete, kde nájdete všetko zaujímavé z priebehu a zákulisia samotného podujatia. 

V akcii budú školy z celého Slovenska - 8 stredných škôl a gymnázií v kategórií žiačok a rovnako aj v kategórii žiakov. 


Poďme si spoločne užiť oslavu florbalu v Trenčíne. 

Ďalšie info TU: https://www.szfb.sk/sk/article/skolske-sutaze a TU: https://sutaze.skolskysport.sk/turnaj/80266/celostatne-kolo/

 



Odoberajte newsletter